Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Neix una nova mascareta transparent i de disseny hermètic feta a Barcelona

Soluciona la despersonalització i està feta amb una tècnica que filtra tota mena de partícules

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

Com hauria estat aquesta pandèmia si ens haguéssim pogut veure les cares en comptes d'endevinar el rostre que s'amaga sota la mascareta dels altres? Els solters han hagut de claudicar de poder lligar a la cua del súper, els adolescents han pogut tenir el seu acne sota tela, els que volen passar desapercebuts se senten al paradís, però que passa per exemple amb aquells que necessiten llegir els llavis per poder comunicar-se?

L'últim producte que ha llençat l'empresa Maskin, dedicada a la producció de mascaretes higièniques, és aquesta mascareta transparent. Dissenyada i manufacturada a Barcelona, és una solució no sols a la pandèmia, sinó també a la despersonalització en les nostres tasques comunicatives diàries, reptes mediambientals, integració social, comoditat, seguretat i estètica. Tot això queda avalat per una homologació en territori europeu i una patent de disseny.

Maskin
Foto: Maskin

La nova mascareta de Maskin compta amb materials biocompatibles i antibacterians, les peces de les quals es compon han estat exhaustivament testades amb la finalitat d'aconseguir la màxima salubritat. Una altra de les seves característiques és el seu sistema 'anti-fog', el qual permet eliminar la barrera visual que l'entelament per baf ocasionava amb una solució innovadora en el camp científic - tecnològic. A més, l'empresa ha desenvolupat una tècnica hermètica que assegura una completa filtració de tota mena de partícules.

NO T'HO PERDIS: On comprar mascaretes de tela amb dissenys originals

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat