Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nens gratis al cinema si van acompanyats dels avis

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Ja sabem que entretenir la canalla mentre duren les seves interminables vacances pot ser tota una odissea. Més encara si els pares no poden coordinar la seva feina amb els prolongats tancaments de les escoles. Els avis, en cas d'estar prop i disponibles, poden suposar una gran ajuda, i més ara que podran portar els nens gratis al cinema.

Una de les cadenes de cinema més importants de l'Estat, Cinesa, han posat en marxa una interessant promoció anomenada 'Por cada abuelo, un niño gratis', que com el seu nom indica pot suposar tot un estalvi i, a més, una font quasi inesgotable de diversió.

El funcionament és ben senzill. Al llarg del mes d'agost, tots els avis majors de 60 anys que disposin de la Cinesacard –targeta de fidelització dels cinemes- tindran una entrada gratuïta per a un dels seus nets si és menor de 13 anys.

__

La promoció és vàlida per a totes les sessions de dilluns a divendres, menys dimecres, fins a les 19 h. La targeta Cinesacard s'obté de forma gratuïta en internet o directament a la taquilla dels cinemes, i permet accedir a altres promocions la resta de l'any.

Doncs ja ho sabeu avis (i pares que tingueu els fills a càrrec dels avis), el mes d'agost, a més d'estimular els vincles familiars, els vostres nens es convertiran en uns cinèfils privilegiats. I si no els agrada el cinema, com a mínim, no patiran calor gràcies a l'aire condicionat de les sales.

Podeu consultar les sales Cinema de Barcelona al següent enllaç.

Últimes notícies

    Publicitat