Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Netflix apuja les tarifes a Espanya

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Feia temps que l''amenaça' planejava sobre els nostres caps, les nostres butxaques i la nostra addicció a les sèries i les pel·lícules. I ja és una realitat. A partir del 20 de juny, Netflix apuja les seves tarifes a Espanya per, segons declaracions de la companyia, oferir un millor servei.

Les tarifes ja van augmentar el 2017 i ara els percentatges d'increment es repeteixen per als nous subscriptors. L'única tarifa que no pateix canvis és el pla bàsic, de 7,99 €. El pla estàndard –amb el qual es poden connectar dos dispositius alhora– apuja un euro i passa de 10,99 a 11,99 euros al mes. El pla prèmium, amb qualitat ultra HD i amb el qual es poden connectar quatre dispositius simultàniament, passa a costar 15,99 euros en lloc de 13,99.

Si ja sou usuaris de Netflix, rebreu un comunicat per correu electrònic i mitjançant l'aplicació en els 30 dies anteriors a la pujada de la tarifa.

Aquesta mesura arriba després que la companyia apliqués un augment del 13% i del 18% als seus subscriptors dels Estats Units, i d'eliminar el mes de prova gratis per als nous clients d'Espanya.

Últimes notícies

    Publicitat