Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Netflix presenta el tràiler d''Emily in Paris', la nova 'Sexe a Nova York'

La comèdia romàntica s'estrenarà el 2 d'octubre i la moda hi té un paper protagonista

Sara Martínez
Escrit per
Sara Martínez
Publicitat

L'escriptor i productor de 'Sexe a Nova York', Darren Star, torna a dirigir un projecte que suposa el seu retorn a la televisió i on la moda serà protagonista de nou. Es tracta de 'Emily in Paris', sèrie original de Netflix protagonitzada per Lily Collins que s'estrenarà el 2 d'octubre a tot el món. Constarà de deu capítols de 30 minuts, la seva renovació dependrà de l'acollida de la primera temporada, i de moment ja en podem veure el tràiler. 

La nova ficció de Netflix tracta sobre Emily, una noia nord-americana que es trasllada de Chicago a París arran d'una oportunitat de treball inesperada que la converteix en executiva de màrqueting d'una important firma; a la capital de la moda afrontarà noves experiències, desafiaments i aventures amoroses.
Moltes sèries s'han volgut basar en la ficció de Sarah Jessica Parker, actriu que es va convertir en la icona de la moda als 2000 gràcies de la mà de Patricia Field (responsable també del vestuari d''El diable es vesteix de Prada'), però de moment cap no ha respost a les expectatives de la comunitat de fans de la mítica 'Sexe a Nova York'. Tot pot canviar amb aquesta nova proposta d'aires 'chic' i farcida de postals de la ciutat de París. 

NO T'HO PERDIS: Netflix estrena servei de pel·lis i sèries gratuïtes

Últimes notícies

    Publicitat