Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Shutterstock
shutterstockCHIANG MAI,THAILAND - March 03,2018 : IPad 4 open Netflix application. Netflix is an American provider of on-demand Internet streaming media available founded in 1997

Netlifx busca concursants a Espanya per a un reality amb 100.000 euros de premi

El càsting ja està obert i cerca a perfils que vulguin "viure una cosa totalment nova".

Escrit per
Time Out editors
Publicitat

Netflix irromp en el món dels realitys. La plataforma ha anunciat la producció de 'Insiders', un nou programa de telerealitat que s'estrenarà el 2021 i que es convertirà en el seu primer reality a Espanya.

'Insiders' estarà produït per iZen, i tindrà un premi final de 100.000 euros per al guanyador. La productora acaba d'obrir el procés de càsting virtual a través del seu web. De moment, es desconeixen els detalls més enllà dels requisits per a participar: ser major d'edat i "voler viure una cosa totalment nova".

"Estem molt orgullosos d'emprendre aquest projecte al costat de iZen. Ens emociona la possibilitat d'experimentar amb un gènere nou per a nosaltres a Espanya i continuar innovant amb un format d'entreteniment creat aquí", afirma Álvaro Díaz, Director de Continguts de no-ficció de Netflix.

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de febrer en Netflix, HBO, Filmin, Amazon Prime

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat