Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
New Yorker Barcelona
Foto: New Yorker

New Yorker obre la primera botiga a Barcelona (i ho celebra amb descomptes exclusius)

El nou establiment està dins del centre comercial Diagonal Mar i disposa d'una superfície de 1.200 metres quadrats

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si busqueu roba urbana a bon preu, doneu un cop d'ull a la nova botiga de New Yorker a Diagonal Mar. Aquesta és la primera botiga física a Barcelona de la marca, i s’entrena sense estar-se de res: 1.200 m² i descomptes especials per als clients, com 5 € de descompte en totes les compres superiors a 25 €. 

Dessuadores, samarretes, pantalons de tota mena… A part d’una àmplia secció d’accessoris, són alguns dels articles que trobareu dins la botiga. Fidels al seu lema ‘Dress for the moment’ (vesteix-te per al moment) ofereixen peces de tota mena adaptats a les últimes tendències per un preu força ajustat. A més, la botiga compta amb els ja clàssics articles de les seves pròpies marques: FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU i CENSORED, que només es poden comprar exclusivament a New Yorker.

Entre els articles més destacats estan els tops 'halter' (agafats al coll) per 3,99 €, pantalons 'cargo' (d'estil de treball) a 24,99 € i col·leccions especials com la Lion Athletics, una línia de roba esportiva on podreu trobar samarretes tècniques per 7,99  i motxilles d'entrenament per 29,99 €. A més, dins la botiga podreu trobar ofertes especials exclusives només dins el nou establiment.

Aquesta és la seva obertura número 32 a Espanya, tot i que a Barcelona ara no en tenien cap. Aquesta suposa la primera botiga física a la nostra ciutat situada dins del centre comercial Diagonal Mar, que reuneix més de 200 establiments dedicats al sector de la moda. Amb més d’un milió de seguidors a Instagram, New Yorker arriba a Barcelona mantenint-se com una de les marques de referència dels joves que busquen estar a la moda amb les tendències i últimes novetats.

NO T'HO PERDIS: Els 8 millors outlets de Barcelona

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 



Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat