Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un Time Out per treure tot el suc a l'agost

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El dimecres no és el dia de la setmana que fa més il·lusió. Comparteix amb el dijous la centralitat dels llargs dies laborals, la bateria es va acabant però té un al·licient en forma de revista. Time Out Barcelona surt de matinada i la trobes a més de 50 punts de la ciutat. És el millor antídot per afrontar un 'dia tonto' com el dimecres, a la vegada que concentra altes dosis de ganes de cap de setmana.

El penúltim número que hem tret al carrer és la revista 515 (com passa el temps) i suposa un risc per tot aquell que l'obri. Hem preparat tants plans com dies té el mes d'agost. Més útil que un obridor en un bar i més necessari que un taxi en plena vaga de taxis. 31 plans 'non-stop' que et reconciliaran amb la ciutat en ple mes de la canícula. Arriba carregada de propostes per a totes les edats i gustos perquè sigui el sofà de casa qui s'agafi uns dies de vacances. És una edició especial, ja que el seu contingut neix per ser una guia per a tot el mes. Aquest prodigi encara roda per la ciutat però si no t'ha caigut a les mans, te'l pots descarregar al web o llegir el reportatge principal sobre els 31 plans per fer a l'agost a Barcelona.

L'agost a Barcelona

Amb la mateixa filosofia de guia pràctica hem llançat l'últim número de Time Out, en aquest cas dirigida a tots els turistes que visiten la ciutat. Recomanacions gastronòmiques, llocs per visitar, piscines on capbussar-se i reportatges sobre les millors platges de la costa barcelonina. Tot en l'idioma de Shakespeare i gratuïta. La revista en català tornarà a la freqüència setmanal a partir del 5 de setembre.

A Time Out no ens agrada fer vacances, ens agrada molt més fer-te les vacances!

Revista 516 - Summer in BCN

Últimes notícies

    Publicitat