Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taylor Swift
Foto: Instagram / @taylorswift

No tens entrades per Taylor Swift? Igualment podràs veure el concert a Barcelona!

'Taylor Swift: The eras tour', la pel·lícula oficial de la gira mundial de la cantant, arriba a les sales de cinema de la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Aconseguir entrades per l'únic concert de Taylor Swift en tot l'Estat va ser gairebé impossible. Si sou dels que vau fer hores i hores de cua i vau marxar amb les mans buides, no us preocupeu, perquè ara podreu veure el concert sense sortir de Barcelona. 'Taylor Swift: The Eras Tour', la pel·lícula oficial de la gira mundial de l'artista, arriba a algunes de les principals sales de cinema de la ciutat. A partir del 13 d'octubre podreu veure a la pantalla gran la gira que ha revolucionat el món de la música.

Una setmana abans de l'estrena, la pel·lícula ja havia recaptat més de 100 milions d'euros a tot el món a la venda anticipada d'entrades. El film de The Eras Tour es podrà veure a més de 8.500 sales de cinema de 100 països diferents de tot el món, també Espanya. Aquests són els cinemes de Barcelona on podeu anar a veure el llargmetratge:

1. Arenas Multicines (Gran Via, 385)

2. Glòries Multicines (Avinguda Diagonal, 208)

3. Cinesa Diagonal 3D (Sta Fé de Nou Mèxic s/n)

4. Gran Sarrià Multicines (Ronda del General Mitre, 38-44)

5. Balmes Multicines (Carrer Balmes, 422-424)

6. Cinesa Diagonal Mar 18 (Avinguda Diagonal, 3)

7. Cinemes Westfield La Maquinista (Carrer de Potosí, 3)

8. Yelmo Comedia (Passeig de Gràcia, 13)

9. Aribau Multicines (Carrer Aribau, 5 i 8-10)

10. Cines Verdi Barcelona (Carrer Verdi, 32)

11. Bosque Multicines (Rambla de Prat, 16)

Malgrat que les entrades pel dia de l'estrena ja s'han esgotat, encara en queden per anar a veure el film mentre estigui en cartellera. Podeu aconseguir-les a través de les pàgines web dels cinemes i a l'oficial de la pel·lícula.

Una gira històrica

The Eras Tour s'ha convertit en la gira més exitosa de la història. Segons la CNN, recaptarà uns 220.000 milions de dòlars en total, l'impacte econòmic més gran mai vist generat per una sola artista. A més, la Reserva Federal dels Estats Units han assegurat que el producte interior brut de les ciutats que trepitja la de Pensilvània augmenta notablement. Per aquest motiu, alguns polítics com Gabriel Boric, el president de Xile, han demanat personalment a la cantant que afegeixi la seva ciutat a la gira.

A banda de l'impacte econòmic, Taylor Swift s'ha convertit en un fenomen cultural i social, que molts experts comparen amb la 'beatlemania'. Es calcula que la mitjana d'assistents a un dels seus concerts és de 72.459 persones, a més dels altres milers que s'acumulen cada nit fora dels estadis per sentir-la cantar. Taylor Swift no para de trencar rècords i, si les xifres de la seva nova pel·lícula es compleixen, també podria ser nominada als Oscars.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat