Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Norwegian Airlines deixarà de volar a Amèrica des de Barcelona

La companyia 'low cost' tanca la base de llarg radi de l'aeroport del Prat i se centrarà en el mercat nòrdic i volarà a algunes ciutats clau europees

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si ja estàveu pensant en futurs viatges, quan ens puguem moure lliurement pel món, deixeu d'incloure en els vostres plans els vols 'low cost' de Norwegian Airlines, aquells que van fer possible que visitéssim els Estats Units o Sud-amèrica sense deixar-nos un ull de la cara en els bitllets d'avió. La companyia noruega, que porta des del mes de març –quan va començar la pandèmia– amb els avions parats, ha anunciat que tanca la seva base de llarg radi a l'aeroport de Barcelona El Prat i que deixarà de volar a Amèrica per centrar-se en els vols de curt radi pels països nòrdics i algunes ciutats "clau" d'Europa, segons ha informat la companyia aèria.

Aquesta decisió és una mesura de supervivència per no haver de tancar definitivament, de fet, les filials espanyoles de la companyia tant de curt com de llarg radi ja estan en preconcurs de creditors. A més de la base de llarg radi a Barcelona, Norwegian també tancarà les bases de Paris CDG, Roma Fiumicino, Londres Gatwick, Fort Lauderdale (Florida), Los Àngeles i Nova York JFK. 

NO T'HO PERDIS: 12 llocs  increïbles que cal conèixer en el 2021.

Últimes notícies

    Publicitat