Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nou servei d'AVE ‘low cost’ entre Madrid i Barcelona

Marta Bac
Escrit per
Marta Bac
Publicitat

Semblava un projecte abandonat i oblidat, però aquesta setmana hem sabut que la idea d'establir un servei 'low cost' de l'AVE torna a ser una realitat després de ser rebutjada l'any passat pels mateixos directius de Renfe. De fet, l'empresa vol que entri en funcionament abans de finals de 2020, ja que el 2021 entra en vigor la liberalització del sector ferroviari a Espanya.

La idea és que el primer tram a tenir aquests bitllets més reduïts (encara no se sap la quantitat exacta d'estalvi que suposaria) sigui el que cobreix Madrid-Barcelona, ​​tot i que es podria estendre a tots els trajectes en què el tren pugui competir contra l'autobús i el cotxe.

Aquests trens tindran menys prestacions que els actuals i podran transportar un major nombre de viatgers, i fins i tot és possible que tinguin wifi, ja que el president de Renfe, Isaías Táboas, també ha anunciat que espera que la connexió sense fils arribi als trens que cobreixen Madrid-Barcelona abans del dia de Sant Jordi (23 d'abril), una prestació amb la qual ja compten els que viatgen a València, Màlaga i Sevilla.

Últimes notícies

    Publicitat