Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Nou vídeo de Manel: 'Per la bona gent' anticipa el cinquè disc del grup
Notícies / Música

Nou vídeo de Manel: 'Per la bona gent' anticipa el cinquè disc del grup

Manel
Foto: Mireia Grau Manel

Els Manel han publicat el primer 'single' i vídeo del que serà el seu cinquè àlbum, 'Per la bona gent', que sortirà el 4 d'octubre. Sorprenentment, és la veu de Maria del Mar Bonet la primera que sentim en la cançó que dona nom al disc: es tracta d'un 'sample' extret de la cançó 'Alenar', del disc homònim de 1977. "Tres portes tinc a ca meva / obertes a tots els vents: / la que està oberta per tu / l'altra per la bona gent / la que està oberta per tu / l'altra per la bona gent", cantava Bonet en aquesta cançó.

Amb aquest inici desconcertant, Manel poden estar donant pistes del que serà el nou disc: després de la veu de Bonet sentim un baix saturat, pinzellades de música dance i una mena de rap. A la cançó, el grup reflexiona sobre les fronteres que separen el bé i el mal amb versos com "encara no he dit si soc bo / encara no saps si soc bo / encara no saps si dedico la força, si oriento les meves accions / cap a una banal subsistència o si estic perseguint algun bé superior". 

El disc serà el primer del grup autoeditat sota el seu segell, Cerámiques Guzmán, i el segon que produeixen amb el novaiorquès Jake Aron. El clip de 'Per la bona gent', dirigit per Lluís Sellarès, apareix dos mesos abans que Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé donin el tret de sortida de la nova gira a València. La data de Barcelona, el 16 de novembre al Cruïlla de Tardor, ja ha exhaurit totes les localitats.

NO T'HO PERDIS: Els concerts de la temporada a Barcelona

 

 

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments