Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nova cançó d'estudi i clip dels Rolling Stones sobre una ciutat fantasma

'Living in a ghost town' forma part del treball que la banda estava realitzant a l'estudi

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Nova cançó d'estudi dels Rolling Stones! Ses Satàniques Majestats estaven gravant nou material quan van haver de deixar-ho tot a mitges i tancar-se a les seves respectives mansions. No obstant això, van trobar molt adient el tema del qual parla 'Living in a ghost town' i han decidit publicar-la amb un vídeo que barreja imatges d'ells gravant la cançó junts a l'estudi –i s'aprecia força bon rotllo entre ells– amb altres de ciutats desertes com Ciutat del Cap, Tòquio, Londres, Los Angeles, Margate, Oslo i Toronto. Diversos fotògrafs han col·laborat en aquest collage de carrers fantasma.

Sense especificar si la cançó formarà part d'un hipotètic nou àlbum dels Stones, el segell de la banda, Universal, ha compartit aquestes declaracions del grup:

Mick Jagger: "The Stones estàvem gravant material nou a l'estudi abans de la quarantena i hi havia una cançó que pensem té una ressonància especial donades les circumstàncies que ens està tocant viure. Hi hem treballat en aïllament. I aquí la teniu –es diu 'Living in a ghost town' ('Viure en una ciutat fantasma')–. Espero que us agradi".

Keith Richards: "Per resumir, vam 'tallar' el tema fa un any a LA per al nostre disc nou, un projecte en el qual continuem treballant, llavors la merda ens va esquitxar a tots i el Mick i jo vam decidir que la cançó havia de sortir ja i aquí està: 'Living in a ghost town'. Mantingueu-vos fora de perill!".

Charlie Watts: "M'ho he passat bé treballant en aquest tema. Crec que recull l'estat d'ànim i confio que la gent que l'escolti hi estigui d'acord".

Ronnie Wood: "Moltes gràcies per tots els missatges d'aquestes setmanes, significa molt per a nosaltres que gaudiu de la música. De manera que aquí tenim un nou tema per a vosaltres que esperem que gaudiu. És una melodia captivadora, es diu 'Living in a ghost town'".

NO T'HO PERDIS: 10 cançons que et posaran de bon humor i que potser no coneixies

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat