Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre a la Rambla el club de striptease més gran de Catalunya

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Aquest és el titular que necessitaven llegir tots aquells que ja donaven per perduda la Rambla i que ja pensaven que només quedaria per oferir tapes, sangria i flamenc. Ha arribat la notícia que confirma que el passeig més famós de Barcelona pot oferir més coses. Tot i que no deixarà de ser un bar de copes on la música sonarà alta i la llum estarà gairebé apagada, el número 17 de la Rambla (molt a prop d'Arts Santa Mònica) serà el club més gran de 'striptease' de Catalunya. Com et quedes?

Més de 1.000 metres quadrats i un aforament per a 400 persones

No, no es tractarà ni d'un antre al fons d'unes escales ni et donarà la sensació d'estar en els baixos clandestins d'una casa. A peu de Rambla i amb totes les de la llei, el local disposa des del 2014 de llicència de 'peep show' que permet negocis d'aquest estil, es dirà Dollhouse i obrirà el dia de Sant Valentí, el proper dijous 14 de febrer.

Tens plans? Si no és així, has ​​de saber que la direcció artística del local, encapçalada per la coneguda ballarina i 'stripper' Chuiqui Martí, ha avançat a El País que hi haurà "balls en zones privades i també 'striptease' en un escenari envoltat de taules". Assegura, a més, que a Barcelona "no s'ha vist res igual des de Bailén 22" i que comptarà amb 15 'strippers'. Si el nou local ja no desprengués suficient erotisme, Dollhouse, també comptarà amb una botiga eròtica a l'entrada.

Dollhouse

L'Ajuntament no pot prohibir la seva obertura

La identitat del número 17 ha canviat amb el pas dels anys, des de Sex Shop a bar de copes. El 2014 el compra un grup empresarial amb la intenció d'obrir una gran discoteca, voluntat que mai arriba a complir-se perquè no disposava de la llicència de bar musical ni se li concedeix els permisos necessaris. De la llicència que disposa és la de 'peep-show', el permís obligatori per poder obrir locals dedicats a espectacles eròtics, que no pornogràfics, i disposar de bar de copes. L'Ajuntament ja ha fet públic que no pot impedir la seva obertura, ja que el local disposa de les llicències necessàries però que faran "un seguiment molt acurat" perquè no s'incompleixi la normativa ni es facin activitats no autoritzades.

T'AGRADARÀ: El diccionari més calent de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat