Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre a Barcelona el primer restaurant de menjar porqueria vegà

La cadena Vegan Junk Food Bar ha obert un restaurant al Born, on ofereix el clàssic menjar porqueria però tot per a vegans

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Al llegir menjar porqueria vegà gairebé ens esclata el cap. Massa conceptes junts que semblen antagònics, però no, la cadena holandesa Vegan Junk Food Bar fa tres anys que demostra amb èxit que es pot ser vegà sense renunciar a la teva miqueta de greix. "Estimem el planeta i creiem fermament que un estil de vida sostenible basat en plantes és l'única opció ètica", diuen des de l'empresa, però això no està renyit amb el plaer, de tant en tant, de gaudir d'una mica de menjar porqueria.

La cadena ha escollit el barri del Born per a la seva expansió i ha obert la seva seu a Barcelona. Des del 25 de novembre podeu passar pel seu colorit local, inspirat en l'street art i gaudir d'un banquet vegà tant al local com demanant plats per menjar a casa.

Vegan Junk Food Bar de Barcelona
Foto: Vegan Junk Food Bar

I què és el menjar porqueria vegà?, us preguntareu. Doncs és simple, penseu en el menjar porqueria que mengen els no vegans i ja el teniu. La seva carta inclou un apartat central dedicat a les hamburgueses i entrepans especials on apareix la seva pròpia 'carn' i originalitats com la Fizz Xo, amb "el primer peix fregit vegà del món, conegut com a Lekkerbec", o la Heppi Ribs Burger amb "les primeres costelles veganes del món".

En l'apartat d'entrants trobem uns nachos de notuna, és a dir, de no tonyina, o sashimi de no tonyina i de no salmó; també podeu escollir alguna de les amanides Cèsar, que tothom sap que és la varietat més contundent i menys sana de l'univers de les amanides. Ah, i com estem parlant de menjar porqueria, deixeu un forat per a les postres!

Entrantes del Vegan Junk Food Bar
Foto: Vegan Junk Food Bar

Per beure teniu una petita selecció de cerveses artesanes, a més de tota mena de refrescos, i l'únic que sembla sa són els sucs 'cold pressed'.

Si tot aquest concepte tan boig, però amb tan bona pinta, us ha cridat tant l'atenció com a nosaltres, podeu passar per Vegan Junk Food Bar, al carrer Manresa, 4 cada dia de 12 a 21.30 h.

NO T'HO PERDIS: Restaurants vegetarians de Barcelona on menjar saludable

Últimes notícies

    Publicitat