Notícies

Obre a Barcelona la primera botiga de 'Joc de trons' d'Espanya

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Estem d'acord que el fenomen fan de 'Joc de Trons' és incontestable. Milions de seguidors a tot el món prediquen la paraula de George R. R Martín. Els detectareu perquè són lectors empedreïts de la saga, se saben els diàlegs de memòria, porten samarretes amb els escuts de les famílies o tenen la seva habitació empaperada de pòsters. 'Joc de trons' ja no és solament una sèrie, ja és tot un fenomen de masses que li garanteix, almenys, ser eterna i ocupar una pàgina importantíssima de la història de la televisió. Si ets un dels feligresos de la sèrie o coneixes a algú que viu cada nou capítol com un esdeveniment social, atenció perquè a Barcelona obre la botiga que saciarà els desitjos dels més friquis de la sèrie.

Thronestore BCN

Botiga is coming!

Dels creadors de la primera botiga ambientada amb el món de Harry Potter de tot l'Estat, ara arriben amb la primera dedicada al fantàstic món de George R.R. Martin. De varetes a espases, la catalana Regne de Joguines olora el que pot funcionar i no perd el temps. La seva aposta és clara i no dóna marge a la confusió, a la novíssima i única Thronestore BCN d'Espanya trobaràs tot allò ralacionat amb la sèrie.

Beguda de foc valyrià

El desembarcament de Thronestore BCN va arribar el dimarts 20 de març a les Galeries Maldà (Portaferrissa, 22) i ho va fer amb un exèrcit de més de 400 productes que van des de les clàssiques espases, samarretes o tasses, passant per jocs de taula com el Monopoly de la sèrie o una beguda de foc valyrià. Aquest aparador de marxandatge de la saga únic a Espanya confirma que Barcelona és tota una ciutat 'Throne-friendly', distinció que ja es va guanyar amb els més de 125.000 visitants que va rebre l'exposició 'Game of Thrones: The Touring Exhibition' al Museu Marítim.

Si vols anar agafant idees, et proposem revisar els 10 productes que tot fan de Joc de Trons té a casa seva.

Últimes notícies

    Publicitat