Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre el primer hotel temàtic dedicat a la cervesa

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Tiradors de birra fresca a les habitacions, minibar amb llaunes al costat de la dutxa, servei amb spa que inclou tractaments de bellesa amb llúpol, civada, malta i altres ingredients naturals. No, no és el somni de Homer Simpson, és una realitat en forma d'hotel dedicat a la cervesa que acaba d'obrir a Columbus (Ohio).

"Oblidin Disneyland. Aquest és el nou lloc més feliç de la terra", ha declarat en un comunicat James Watt, cofundador de l'establiment i director executiu de BrewDog, marca escocesa que hi ha al darrere de The Doghouse que, asseguren, és el primer hotel temàtic de cervesa del món.



Hi ha altres establiments a Alemanya, Mèxic o la República Txeca que havien creat habitacions centrades en la birra, però l'hotel de Columbus presumeix de ser el primer que s'obre a dins d'una cerveseria: "Hi ha alguns hotels en el món prop d'una fàbrica de cervesa, però en cap d'ells el client pot despertar dins de la cerveseria", assenyala l'eslògan de l'establiment.

Per gaudir d'alguna de les 32 habitacions s'han de desembutxacar entre 139 i 244 euros, s'hi inclouen esmorzars, dinars i sopars cuinats i acompanyats amb–esclar–birra. Tots els ingredients per arribar a convertir-se en un centre de pelegrinatge per als aficionats a la cervesa artesanal que busquin unes vacances diferents.

 Aquest projecte ha estat possible en part gràcies a una campanya de micromecenatge que va aportar 300.000 euros. Els participants hi tenen els seus noms gravats a la barra del bar principal de l'hotel i passaran a la història com cofundadors del primer l'hotel de cervesa artesanal del món.

"Durant molts anys, la idea d'un hotel dedicat a la cervesa va ser un somni. Una utopia que ningú creia possible, però que ara, gràcies al suport de la nostra comunitat global d'evangelistes de la cervesa, hem convertit en realitat", ha afegit Watt.

Els inversors seran els primers a poder accedir a les habitacions i ja van reservar les primeres 500 nits d'un establiment que ofereix "rius de cervesa" en qualsevol moment del dia i la nit sense haver de passar per la supervisió d'un cambrer.

La repercussió de la inauguració de The Doghouse ha estat molt positiva, per això des de Brewdog ja avancen la construcció d'un establiment similar a la seu central de la companyia a Escòcia, l'apertura de la qual està prevista per a 2019.

 

Últimes notícies

    Publicitat