Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre la primera Escape Room Shop del món a Barcelona

Una botiga pels amants dels 'escape rooms', puzles, trencaclosques i jocs de taula

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez
Publicitat

Durant els darrers anys ha crescut la demanda d'aquestes sales de jocs, laberints, trencaclosques i endevinalles. Són tot un món i una experiència d'oci molt diferent. Hi ha 'escapes rooms' de tota mena: futuristes, de terror, històriques, d'aventura, inspirades en pel·lícules... 

És per això que els creadors de Lock-Clock Escape Room, que compten actualment amb quatre sales a Barcelona, han creat una botiga especialitzada pels amants d'aquest tipus d'entreteniment, la primera Escape Room Shop del món amb tota mena de puzles, trencaclosques i jocs per a totes les edats.

Escape Room Shop de Barcelona
Foto: Lock ClockEscape Room Shop de Barcelona

Ubicada al carrer Monstió número 13, hi podreu trobar articles com trencaclosques de fusta per nens i adults, jocs de taula a l'estil 'escape room' per a tota la familia, jocs de lògica per nens i puzles amb temàtiques molt diferents.

La botiga s'inaugura el 16 de desembre, i per celebrar la seva obertura ha organitzat la sessió ''Agentes Secretos', un 'escape room' de deu minuts totalment gratuït. Una prova en equip de dos a tres jugadors on els participants han de complir una missió en el temps establert per guanyar el joc, amb sorpreses pels que completin la prova. 

NO T'HO PERDIS: Nadal 2021 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat