Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 Cases Antoni Rocamora
Foto: Shutterstock Cases Antoni Rocamora

Obre un centre gastronòmic de 4.000 metres quadrats a Passeig de Gràcia

El nou hotel Melià acollirà dos restaurants d'alta volada i un mercat gastronòmic amb 14 marques

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

El darrer trimestre d'aquest 2021 obrirà a Casp amb Passeig de Gràcia, on hi havia el Teatre Novedades, un potent centre gastronòmic: un hotel Melià amb dos restaurants i una cocteleria d'alta volada, i també un espai gastronòmic als seus baixos, amb 14 establiments. Serà just al costat de les icòniques Cases Antoni Rocamora. 

I els restaurants –essent el futur Me un hotel de cinc estrelles Gran Luxe– no seran qualsevol cosa: segons explica el grup de restauració Belbo Collection, l'espai de restauració de l'hotel Me es dirà Belbo Barcelona i oferirà "tres experiències úniques i molt diferenciades entre si, que responen a un mateix relat de cuina mediterrània. En l'interior allotjarà més de 3000 m2 d'horts urbans, en un dels espais a l'aire lliure més grans de l'Eixample, envoltat d'arbres fruiters i vegetació mediterrània", segons explica Belbo en un comunicat de premsa. 

L'hotel Me de Casp tindrà un pati interior ajardinat de 3000 m2
Foto: Time Out BarcelonaL'hotel Me de Casp tindrà un pati interior ajardinat de 3000 m2

En Juan Pablo Cánovas, soci de Belbo amb Ivan Salvadó (ex director general de Grupo Tragaluz, entre d'altres), explica que el projecte constarà de tres restaurants diferents: Fasto, un 'fine-dining' d'alta cuina italiana, Terrenal, un restaurant de cuina mediterrània de preus assequibles i alta qualitat, i Luma, una cocteleria, a més d'un terrat amb piscina i vistes a Plaça Catalunya. I tindrà un valor afegit molt gran en un pati interior "amb uns horts urbans de 3000 m2 que serviran per abastir les nostres cuines, on hi haurà també cocteleria i zones a l'aire lliure. I que també funcionarà un xic com a pulmó verd al centre de la ciutat", ressalta Cánovas.

"Funcionarà com a pulmó verd del centre"

De fet, Belbo Barcelona havia de ser el primer espai del grup de recent creació, però el retard en l'obertura de l'hotel ha fet que la primera inauguració del grup sigui el restaurant Belbo Candela, que tot just fa dues setmanes que ha obert al número dos de Rambla Catalunya. Cánovas vaticina que la inauguració de Belbo Barcelona serà al setembre o a l'octubre, com corrobora Hotels Melià: "Està previst que l'hotel Me obri el darrer trimestre del 2021 amb tota la restauració funcionant, però això dependrà de la situació i les restriccions derivades de la Covid-19". L'hotel, que ocupa l'espai de l'enderrocat Teatro Novedades, té set plantes, 164 habitacions i un pàrquing soterrani de 478 places, i passarà a ser l'hotel estrella de la marca a Barcelona

El darrer ingredient serà un espai de restauració a peu de carrer als baixos de l'hotel, TasteEat BCN. Segons explica la web de l'espai, "serà un espai gastronòmic i de restauració, amb una àmplia varietat d'establiments per al consum i la compra de productes gurmet i restaurants en ple centre de Barcelona", amb 14 locals dividits en dues plantes. Els gestors de l'espai encara no han volgut donar detalls més específics de les marques de restauració que s'hi establiran.  

Un 'render' a peu d'obra del futur espai Tast Eat Barcelona
Foto: Time Out BarcelonaUn 'render' a peu d'obra del futur espai Tast Eat Barcelona

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat