Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre un restaurant temàtic del Barça amb els plats favorits dels jugadors

El Barça Cafe, al costat de Camp Nou, s'inaugura el dissabte 15 de maig

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Nou punt de peregrinació per als fanàtics del Barça: el dissabte 15 de maig obrirà portes el Barça Cafe, un restaurant de grans dimensions –500 m2 i 170 comensals– situat al costat del Museu del Barça, davant de Camp Nou. Concebut com a 'sports bar' temàtic del barcelonisme, el restaurant té una carta dissenyada pel Grupo Iglesias i és gestionat pel càtering d'autor Serunion. De moment, i a causa de la situació sanitària, obrirà els caps de setmana de 10 a 23 h. 

I la veritat és que els aficionats hi passaran una bona estona. La decoració respira Barça i Barcelona en tots els detalls: colors,  motius futbolístics, rajoles hidràuliques i trencadís de Gaudí són presents en tot l'espai i a les taules s'hi poden llegir frases mítiques dels membres de l'equip. A les parets, 'memorabilia', com samarretes i fotografies de les gestes històriques del primer equip. 

El millor de tot, però, és que la inclou alguns dels plats favorits dels jugadors; receptes saludables revisades pels nutricionistes de Serunion i del club: la pizza margarita de Dembélé, el gaspatxo amb tonyina de Jordi Alba i el salmó amb patates i carabassó al forn de Leo Messi són alguns dels plats que s'hi podran menjar. I amb el carnet de soci us hi faran un 10 % de descompte. 

El Barça Cafe neix amb l'objectiu de convertir-se en el punt de trobada per als culers, tant en els dies de partit a l'estadi com quan l'equip juga fora: el local disposa d'unes grans pantalles on es podran seguir els partits mentre gaudeixen d'un bon àpat on mana el producte fresc i de proximitat. 

Barça Cafe
Foto: FC BarcelonaBarça Cafe

Aquest local serà l'espai principal de l'anomenat projecte Rambla de Barça, una remodelació integral del bulevard de taquilles de l'Accés 9. Les obres d'aquest establiment van començar el febrer del 2020, però van haver d'aturar-se dos mesos després, per la Covid-19. 

NO T'HO PERDIS: Els bars i restaurants més antics de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat