Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Olivia Rodrigo
Foto: Instagram / @oliviarodrigo

Olivia Rodrigo actuarà per primer cop a Barcelona el 2024

La guanyadora de tres premis Grammy presentarà al Palau Sant Jordi l'espectacle de la seva gira mundial 'Guts'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'any 2021 Olivia Rodrigo es va presentar al món amb 'Sour', el seu primer àlbum d'estudi. Amb només 18 anys, l'artista va guanyar tres premis Grammyva ser escollida 'Dona de l'any' per la revista Billboard. El passat 8 de setembre, dos anys després de la seva presentació, l'estatunidenca ha tret 'Guts', el seu segon treball amb què també ha anunciat una nova gira, i a diferència de l'anterior, aquest cop Rodrigo sí que passarà per Barcelona. L'artista actuarà al Palau Sant Jordi el 18 de juny del 2024 en una gira que inclou 57 països i que començarà el 23 de febrer a Palms Springs, Califòrnia.

Aconseguir entrades no serà fàcil. Igual que va passar amb Taylor Swift, per poder accedir a la compra de bitllets primer serà necessari registrar-se a la pàgina web de l'artista, on podreu enviar la sol·licitud fins al diumenge 17 de setembre a les 23 h. Quan es tanqui el període de registre, els fans se seleccionaran de forma aleatòria i els codis per accedir a la venda d'entrades, que començarà el dijous 21 de setembre a les 16 h.

La seva primera gira de 2022 'The sour tour', només va passar per recintes repartits pels Estats Units. Després que els fans es queixessin per la falta de dates i la mida dels espais, la cantant arribarà amb el seu primer tour mundialOlivia Rodrigo interpretarà les cançons del seu darrer àlbum, però de segur que no faltaran èxits com 'Drivers Licence' i 'Brutal'. Després de trepitjar la nostra ciutat, serà el torn de Madrid, on actuarà al Wizink Center el 20 de juny. En ambues dates, l'artista convidada serà Remi Wolf, que animarà al públic amb la seva música abans que aparegui Olivia Rodrigo.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat