Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Open Arms atraca a Barcelona i demana ajuda urgent per una nova missió

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El rescat de refugiats en el mar Mediterrani continuarà sent, per desgràcia, una dura realitat que seguirà en aquest nou 2019. La ONG Open Arms ho sap bé i no creu que els Reis els hi portin tot el que demanen, tot i haver-se portat molt bé fent una tasca heroica al mig del mar, demanen l'ajuda de tot nosaltres.

El vaixell de l'organització dedicada al rescat de refugiats comença l'any atracant al Port de Barcelona per preparar la pròxima missió al Mediterrani. La seva parada logística a la ciutat la complementen amb una crida urgent de mantes per poder fer-ne un ús imprescindible en alta mar. Per poder fer la donació només cal acostar-se al vaixell de l'ONG que es troba ancorat al Port de Barcelona (sota l'Hotel Vela), fins el dilluns dia 7 de gener. Tothom qui faci la donació tindrà la possibilitat de visitar el vaixell, a la vegada que conèixer el projecte.

També recolliran mantes al magatzem que Proactiva té a Vilassar de Dalt i a l’oficina del Port de Badalona. Per ara, l’ONG no necessita més material.

Open Arms no treballarà a Espanya

El personal que està al capdavant d'Open Arms demanen al nou any més col·laboració i humanitat per part d'Europa, ficant les coses més fàcils a organitzacions que es dediquen a salvar vides. Una de les decisions que han pres de cara al nou any és que ja no treballaran més en aigües espanyoles. El motiu es troba en l'immobilització durant dos mesos d'una nau de l'ONG al port de Motril a l'espera d'un acord de col·laboració que no va acabar arribant mai. Gerard Canals, coordinador d'operacions, avisava a Betevé que vindrien "per treballar, no per estar aturats a un port mentre hi ha gent que pateix al mig del mar".

 

Últimes notícies

    Publicitat