Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ouigo tren alta velocidad
Photograph: Ouigo

Ouigo llança una nova oferta de bitllets a partir de 9 euros per viatjar des de Barcelona

Els bitllets serviran per viatjar des d'aquest mes fins a finals d'any

Isabel Gil
Eugènia Güell
Escrit per
Isabel Gil
Traduït per
Eugènia Güell
Publicitat

El tren d'alta velocitat 'low cost' Ouigo ha llançat una nova oferta de bitllets per viatjar a partir de 9 euros entre Barcelona, Madrid, Saragossa, Tarragona, Albacete, Alacant, València i les seves tres noves destinacions, que uniran Madrid amb Valladolid i Segòvia, operatives a partir del 19 d'abril; i Madrid amb Conca, un recorregut que s'estrenarà l'1 de juny.

A partir del 19 de març a les 10 h, es podran comprar els bitllets a partir de 9 euros, que serviran per viatjar fins al 14 de desembre. Es tracta, doncs, d'una ocasió única per planificar les escapades i les vacances d'aquí fins a final d'any. El preu a partir de 9 € és per la tarifa general, mentre que la canalla entre 4 i 13 anys podrà tenir bitllets a partir de 7 €. A més, per a menors de fins a 3 anys, el bitllet és gratuït sempre que assegut a sobre d'un adult.

D'altra banda, els trens de dos pisos compten a més amb tipus de seients, en funció de la tarifa, oferint per un preu major seients XL, així com altres serveis com a equipatge addicional.

 

NO T'HO PERDIS: Les 14 destinacions més infravalorades d'Europa

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat