Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
OUIGO tren alta velocidad
© Shutterstock

Ouigo ofereix descomptes del 20% als majors de 30 anys pels seus viatges d’estiu

Amb el codi ‘VIEJOVEN’, la promoció vol fer més accessible al públic “no tant jove” els viatges en aquests trens convencionals i d’alta velocitat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ens està quedant un juny on els descomptes en transport van apareixent de sota les pedres, convidant-nos a moure’ns de manera sostenible ara que l’estiu ja és aquí. La setmana passada coneixíem els descomptes de Renfe pels joves que viatgin per Espanya en tren i bus, però ara ens hem assabentat d’una oferta orientada a altes franges d’edat.

Anar en transport públic no hauria de ser accessible només per als joves. Amb aquesta idea, Ouigo, l’empresa francesa de trens convencionals i d'alta velocitat ‘low-cost’, ha decidit que totes aquelles persones majors de 30 anys que adquireixin els seus bitllets abans del 30 de juny tindran un 20% de descompte en la seva compra.

Els bitllets han de servir per viatjar durant l’estiu (concretament, les dates del teu viatge en Ouigo haurien de caure entre el 31 de juliol i el 2 de setembre) i, per activar el descompte, cal fer servir el codi ‘VIEJOVEN’ a l’hora de fer el pagament.

La promoció és vàlida per a qualsevol de les destinacions d’Ouigo. Sumant els bitllets d’anada i tornada, el viatge ha de tenir un import mínim de 40 euros perquè el descompte, que té un topall de 12 euros, es pugui aplicar. A més, el descompte no és acumulable amb altres promocions.

NO T'HO PERDIS: Les 14 destinacions més infravalorades d'Europa

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat