Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ouigo organitza el 'speed dating' més ràpid del món pels solters de Barcelona

Tothom pot apuntar-se a aquest 'first dates', la primera cita a cegues en un tren d'alta velocitat, el pròxim 13 de febrer

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
i
Noelia Santos
Traduït per
Albert Rodríguez
Publicitat

S'apropa Sant Valentí, data especial per parelles i enamorats. Però, què passa amb tots els solters i solteres de la ciutat? Si ja estàs fart de les converses de Tinder i de les aplicacions de cites, la companyia de trens d'alta velocitat Ouigo ha organitzat un 'first dates' propi a 300 km/h. 

Un 'speed dating' és una mena de cita a cegues exprés. Una quedada de poc més de cinc minuts per conèixer a algú per primer cop. Aquestes cites s'organitzen normalment a bars o restaurants. Tot i que en realitat es poden fer en qualsevol lloc, per què no en un tren d'alta distància?

Com participar-hi?

Si estàs solter/a i et vols unir a aquesta proposta, escriu un missatge al perfil d'Instagram d'Ouigo del 2 al 8 de febrer amb una breu descripció i amb els motius pels quals vols pujar al tren: interessos personals, d'on ets, perfil que busques i històries o anècdotes que ajudin a la selecció de participants. I a partir del 8 de febrer es posaran en contacte amb els seleccionats definitius. 

El tren sortirà el pròxim 13 de febrer des de Barcelona amb destinació Saragossa. En aquest, els  viatgers tindran un total de 75 minuts per conèixer tots els passatgers solters que viatgin en el mateix vagó a través de cites ràpides. A més, al final del viatge, tant si has conegut algú com si vols seguir coneixent gent nova, han preparat un 'brunch' compartit amb la resta dels viatgers fins a les 15.11 h, hora de tornar cap a Barcelona. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al febrer

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat