Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Pagesia a casa'
FOTO: Shutterstock'Pagesia a casa'

'Pagesia a casa', neix el web per comprar directament al pagès

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Els que no us ha sorprès el titular és que segurament ja coneixíeu agricultors i ramaders que oferien aquest servei a domicili amb els seus propis productes. Cada cop més empreses vinculades al sector primari disposen de servei a domicili, fet que estalvia intermediaris, els preus són més justos i la garantia de qualitat més alta.

A causa de la reclusió a casa i les estrictes mesures de separació, a molts pagesos els resulta molt difícil donar sortida comercial als seus productes, ara que ja tornen alguns mercats de carrer però els restaurants continuen tancats. Productes de temporada com la carxofa o els calçots han estat especialment castigats i iniciatives que promoguin la venda a domicili els pot salvar en aquests moments complicats.

'Pagesia a casa'
'Pagesia a casa'
FOTO: Shutterstock

Del camp a la taula

Unió de Pagesos ha engegat un lloc web per facilitar que el consumidor compri productes directament del camp o de les granges. Pagesiacasa centralitza i facilita aquests tràmits de comercialització i compra d'aliments de proximitat en una sola web que ja compta amb uns 250 pagesos i ramaders i 90 productes d'alimentació. Des de fruita i verdura de temporada com les mandarines o els espinacs a carn de tota mena, làctics o altres productes com mel, embotits, cerveses artesanes o vi.

Els consumidors poden contactar amb els productors seleccionant-los per comarques i, posteriorment, poden escollir el productor entre les fitxes dels inscrits en cada comarca, que quedaran visibles. La transacció comercial es fa complint totes les normes de seguretat alimentària i exclusivament entre el consumidor i el productor.

 

NO T'HO PERDIS: els mercats de pagès tornen als carrers de Barcelona
Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

NO T'HO PERDIS: botigues d'alimentació amb servei a domicili

Últimes notícies

    Publicitat