Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

París obre un cinema flotant per veure pel·lícules des d'una barca

Per celebrar el retorn de la platja urbana, la capital francesa obre aquest cinema però només per a una nit

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Durant la temporada alta de turisme, el Canal de l’Ourcq s'omple de petites embarcacions elèctriques que pugen i baixen per les seves aigües. Tot i això, amb la majoria dels turistes internacionals desapareguts, aquestes cridaneres barques vermelles i blanques tindran una nova utilitat: seran seients per una nit de cinema flotant a la conca del Canal Villette.

Per a celebrar el retorn de 'Paris Plages', la platja urbana que cada any s'apodera de les ribes del Sena i del Bassin de la Villette, la ciutat donarà la benvinguda a 150 parisencs al seu primer esdeveniment 'Cinéma sur l'Eau' el 18 de juliol. Els espectadors podran relaxar-se en una de les 38 barques en grups de dos, quatre o sis (de la mateixa família o amics) per garantir les mesures de seguretat.

Paris Plages 2016
© Sharat Ganapati

L'esdeveniment s'ha preparat en col·laboració amb MK2, una petita cadena de cinemes amb dues sales prop del canal, que ha llançat aquesta iniciativa per a reinventar-se. La cadena ha optat per projectar la comèdia 'Le Grand Bain' (2018) de Gilles Lellouche’s

Les entrades són gratuïtes i van sortir a la venda el dilluns i es poden comprar fins al 15 de juliol. Afortunadament si no aconsegueixes entrada per a tenir seient en una barca, també hi haurà 150 gandules al moll davant la pantalla.

 

NO T'HO PERDIS: Descobreix l'únic autocine de Catalunya

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat