Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Participa en un cor virtual amb cantants de tot el món

Karol Green impulsa In This Together Choir, per oferir al món un missatge de bellesa i solidaritat

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Vols formar part d'un cor virtual amb veus de tot el món? La cantant sud-africana establerta a Catalunya Karol Green impulsa el projecte In This Together Choir, que neix per llançar un missatge de bellesa i solidaritat en aquest temps de crisi global. Es tracta de reunir el màxim de veus possibles per fer una versió multitudinària de la cançó 'In this together', tema de la sèrie documental de Netflix 'Our planet' ('Nuestro planeta'), d'Ellie Goulding i Steven Price, que ha donat suport al projecte.

Si us animeu, trobareu la partitura (n'hi ha per a soprano, alto, tenor, baix i piano) i la guia d'àudio a karolgreen.com/inthistogetherchoir. Un cop tingueu la vostra només cal que graveu la vostra veu i l'envieu inthistogetherchoir@gmail.com abans del 8 d’abril.

Karol Green i Joan-Pau Chaves han adaptat i arranjat la peça amb la col·laboració de Paula Domínguez (soprano), Gemma Abrié (contralt), Jonathan Herrero (tenor), Tomàs Maxé (baix) i Dani Campos (piano). De moment, el projecte ja ha rebut contribucions de corals del Canadà i Argentina i aportacions individuals de cantants de Catalunya.

NO T'HO PERDIS: 10 concerts filmats inoblidables per veure a casa

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat