Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Loreen singing with her hand on a lit up square
Photograph: EBU / Chloe Hashemi

Paulina Rubio i Loreen actuaran al Pride Barcelona d'aquest 2023

L'avinguda Maria Cristina i la plaça Universitat acolliran les actuacions del Pride!BCN, que se celebrarà entre el 3 i el 16 de juliol

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

El Pride!BCN ha preparat festa grossa per al 2023. L'escenari de l'avinguda Maria Cristina acollirà els concerts principals els dies 14 i 15 de juliol, i tindran Paulina Rubio i Loreen com a caps de cartell. La cantant mexicana i la triomfadora d'Eurovisió per partida doble encapçalaran una programació que inclou Ladilla Rusa, Rosa López, María Escarmiento i Ptazeta, entre molts altres. Les presentadores també seran noms tan coneguts com Sharonne, drag i cantant, i l'actriu còmica Yolanda Ramos.

Una de les novetats d'enguany serà el village que s'instal·larà a plaça Universitat i que acollirà les actuacions de la Prohibida, Maruja Limón, Morreo, Rocío Saiz, Futurachicapop, entre d'altres. L'espai, de 5.000 metres quadrats, estarà organitzat en una sèrie de carpes on les entitats podran portar a terme les seves activitats i on també se celebrarà el Pride Kids.

Un altre dels actes clau serà el pregó, que tindrà lloc el 13 de juliol a la plaça Universitat, així com la Manifestació de l’Orgull LGTBIQ+ que travessarà el Paral·lel, el 15 de juliol. El lema d'enguany és 'L’Orgull de les nostres vides. Fer anys, acompanyant-nos, és créixer', que reivindica la diversitat d'edats per viure la vida en plenitud.

NO T'HO PERDIS: Les millors activitats per celebrar el mes de l'Orgull

legeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat