Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pepco Les Arenes
Foto: Pepco

Pepco, l'Ikea polonès que triomfa a Espanya, obre una nova botiga a Barcelona

La cadena polonesa de preus baixos ofereix productes per a la llar i decoració, i també col·leccions de roba i accessoris

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Mireia Servitje
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La cadena polonesa de preus baixos que ja té tres botigues a Barcelona (i 175 arreu de l'Estat) n'obre una quarta: parlem de Pepco. Als seus establiments hi podem trobar roba, parament per a la llar, decoració i fins i tot joguines a preus molt baixos: no hi ha (gairebé) res que superi els 20 euros.

La firma polonesa, després d'obrir tres botigues a Barcelona, una a Diagonal Mar, una altra a Westfield Glòries i una darrera al centre comercial Som Multiespai, ha obert un nou local al centre comercial Arenas de Barcelona. L'espai té 400 metres quadrats de superfície i està ubicat a la planta baixa del centre, on es pot trobar roba, decoració de la llar, articles educatius i fins i tot alimentació. 

Sempre de rebaixes

El catàleg de Pepco està sempre a preus de qualsevol període de rebaixes, entre 2, 5, 10 i 20 euros: roba interior a 2 euros, pijames a 11, bates a 12, samarretes per només 6 euros, pantalons de xandall a 12 i dessuadores a 10. I també ofereix productes similars als d'Ikea, però amb preus encara més baixos: mobles i taules de disseny d'estil nòrdic, articles de decoració i estris de cuina, entre d'altres.

La firma ha explicat que estar presents a Arenas de Barcelona, el centre comercial situat al barri de Sants-Montjuïc, formava part del seu procés d'expansió, i que tot i voler seguir augmentant la seva presència per tot l'Estat espanyol, un dels seus principals objectius és consolidar-se a Catalunya. Per això, aquesta obertura arriba pocs mesos després de la de Som Multiespai, i es converteix en la botiga número 175 de la marca arreu d'Espanya.

NO T'HO PERDIS: Botigues imprescindibles de mobles i decoració de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat