Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 Pepco
Foto: Pepco

Pepco, l'Ikea polonès que triomfa a Espanya, obre una nova botiga a Barcelona

La cadena polonesa de preus baixos ofereix productes per a la llar i decoració, i també col·leccions de roba i accessoris

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

La cadena polonesa de preus baixos que ja té dues botigues a Barcelona (i sis arreu de Catalunya) n'obre una tercera: parlem de Pepco. Hi podem trobar roba, parament per a la llar, decoració i fins i tot joguines a preus molt baixos: no hi ha (gairebé) res que superi els 20 euros.

La firma polonesa, després d'obrir dues botigues a Barcelona, una a Diagonal Mar i una altra Westfield Glòries, ha anunciat l'obertura d'un nou local al centre comercial Som Multiespai, que té 500 metres quadrats de superfície, i s'hi pot trobar roba, decoració de la llar i fins i tot alimentació. 

Sempre de rebaixes

El catàleg de Pepco està sempre a preus de qualsevol període de rebaixes, entre 2, 5, 10 i 20 euros: roba interior a 2 euros, pijames a 11, bates a 12, samarretes per només 6 euros, pantalons de xandall a 12 i dessuadores a 10. I també ofereix decoració de la llar, a l'estil Ikea, però amb preus encara més baixos: mobles i taules de disseny d'estil nòrdic, decoració de la casa i estris de cuina, entre d'altres.

La firma ha explicat que estar presents a SOM Mulitespai, el centre comercial situat al barri de Porta, formava part del seu procés d'expansió, i que tot i voler expandir-se per tot l'Estat espanyol, un dels seus principals objectius és consolidar-se a Catalunya. És per això, doncs, que es preveu l'obertura de noves botigues de Pepco en territori català al llarg dels mesos vinents. 

NO T'HO PERDIS: Botigues imprescindibles de mobles i decoració de Barcelona

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciuta

Últimes notícies

    Publicitat