Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues imprescindibles de mobles i decoració de Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Brutus de Gaper
© Maria Dias

Botigues imprescindibles de mobles i decoració de Barcelona

Llocs imprescindibles per decorar casa vostra

Advertising

Un bon moble és aquell que t'acompanya tota la vida, que passa de generació en generació. I qui diu moble diu el llum de sobretaula, aquella cadira especial, el mirall del menjador, la prestatgeria o qualsevol altre dels objectes amb què vestiu la vostra llar. En aquestes botigues –especialistes en vintage, moble nòrdic o firmes de luxe– el reiviniquen.

NO T'HO PERDIS: les botigues de regals originals sempre són llocs sorprenents, feu-hi una ullada per caçar tresors. Igualment, no passeu per alt els mercats de segona mà.

MOBLES VINTAGE

Fusta'm
© Maria Dias

Fusta'm

Botigues Antiquari El Raval

Fusta'm és el projecte de la restauradora Lídia Matos i el fuster Oriol Viñas. Aquí trobareu mobles, llums i objectes de decoració dels anys 50 fins als 70, 'remakes' (produccions noves d'objectes de tota la vida) i algunes de les peces produïdes per Fusta'm.

Vintage Room
©Maria Dias

Vintage Room

Botigues Decoració El Raval

Vintage Room és coneguda pel seu exquisit mobiliari dels anys 50, 60 i 70, la majoria portat de països nòrdics i entapissat de nou amb molt bon ull, tot i que sovint hi trobareu la suggeridora ceràmica West Germany, l’especialitat de la casa.

Advertising
Gotham
©Maria Dias

Gotham

Botigues Antiquari El Raval

Gotham, que va obrir portes fa més de dues dècades al Raval, segueix oferint una interessant selecció de mobiliari dels 50, 60 i 70. Llums, butaques, objectes decoratius... Obre de tardes, i amb cita prèvia.

Déja Vú
Maria Dias

Déjà Vu Concept

Botigues Eixample

Déjà Vu és un viatge al passat, de la mà de peces mítiques com butaques Chester, làmpades industrials, bijuteria vintages i mobles art-déco... Una selecció de tresors que tenen una segona vida, de la mà de Diana Vite.

Advertising
El Recibidor
Foto: El Recibidor

El Recibidor

Botigues Eixample

Botiga especialitzada en mobiliari d’estil escandinau, sobretot dels anys 60 i 70, on els seus propietaris han recopil·lat tots aquells mobles que els hauria agradat trobar en una botiga. El millor és la fórmula que han decidit aplicar als productes: preus continguts + mobles bonics.

Noak Room
©Maria Dias

Noak Room

Botigues Antiquari El Poblenou

Mobles i objectes decoratius dels anys 40, 50 i 60 amb una peculiaritat: tot el gènere és escandinau, la gran majoria suec. Cadires, taules, calaixeres, aparadors, sofàs, llums... tot compleix aquella màxima del disseny nòrdic: bellesa, funcionalitat, calidesa i bons acabats.

Advertising
Brutus de Gaper
© Maria Dias

Brutus de Gaper

Botigues Barcelona

Aparadors de fusta Cees Braakman i llums de Louis Kalff. Cadires del danès Niels Otto Møller i un sofà de la casa suïssa De-sede. Els escriptoris fets per l’Escola de la Haia i les joguines de fusta ADO, que a mitjan segle XX va servir per reintegrar malalts de tuberculosi als Països Baixos... Brutus de Gaper és una gran botiga de mobles on fer-se amb peces daneses i holandeses produïdes entre els anys 20 i els 80.

MOBLES CONTEMPORANIS

Amato Sole

Botigues Decoració Gràcia

Amato Sole respon a l'equilibri entre restaurar i crear.  Improvisar, inventar, regatejar. Jugant amb aquests verbs, Annamaria Amato i Ramon Solé van començar a donar forma al seu peculiar estil. I recuperar objectes (o parts d’aquests) per crear-ne uns altres va fer la resta. La passió per la fusta la donem per descomptada.

AIXÒ
©Maria Dias

AIXò

Botigues Decoració Gràcia

AIXÒ sembla una casa particular, però en realitat és la botiga-showroom conebuda on la interiorista gallega Belén García vol oferir una idea realista de la decoració i orientar sobre les moltes maneres de combinar i distribuir els objectes a l’espai, tot d’acord amb el seu gust.

Advertising
Nordic Think
© Nordic Think

Nordic Think

Botigues Regals i souvenirs Dreta de l'Eixample

Nordic Think és un contenidor d'objectes belles i ben pensats, seleccionats seguint criteris de funcionalitat, senzillesa i bellesa gairebé indiscutible que segueixen caracteritzant els mobles de procedència nòrdica.

Studio Alis
© Studio Alis

Studio Alis

Botigues Regals i souvenirs Gràcia

El mobiliari d’Alis té un encant especial: els acabats de la fusta són perfectes i juguen molt bé amb la geometria a l’hora de pintar-los. Aquí tot el que està exposat té la seva història al darrere, així que si us enamoreu d’una tècnica o un color per transformar algun moble de casa vostra, pregunteu, pregunteu

Advertising
L'estoc
©L'estoc

L'estoc

Botigues Decoració El Poblenou

Peces úniques, fets a partir de materials i mobles en desús i amb una intensa vocació social: aquestes són les tres potes de L'estoc, un projecte nascut el 2012 com a botiga-taller.

domésticoShop
©domestico

domésticoShop

Botigues Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Si voleu vestir la casa amb mobles i llums de les firmes més exclusives de disseny italià, americà i nòrdic, aquest és el vostre espai. A Domesticoh també podeu trobar accessoris i complements de creadors originals.

MOBLES PRÈMIUM

BD Barcelona

Botigues Decoració El Poblenou

BD Barcelona, abans coneguda com a BD Ediciones de Diseño, va néixer als anys 70 de la mà dels arquitectes i dissenyadors com Cristian Cirici, Mireia Riera, Oscar Tusquets i Oriol Regàs. L'empresa segueix sent responsable de les reedicions de mobles de Gaudí i Dalí, la cadira Tusquets i peces de Jaime Hayón i Martí Guixé, entre d'altres dissenyadors contemporanis.

Minim
©Minim

MINIM

Botigues Decoració Sant Gervasi - Galvany

Espai dedicat al mobiliari de disseny contemporani. La botiga-showroom, situada a l'edifici Monitor de Coderch, està concebut com una gran caixa neutra de 1.000 metres quadrats diàfans on s'exposen peces de marques com B&B Italia, Cappellini, Cassina, de Padova, Living Divani, Minotti, Molteni, Paola Lenti i Vitra. L'espai també compta amb una sala d'exposicions.

Advertising
Pilma
©Pilma

Pilma

Botigues Decoració Dreta de l'Eixample

Pilma és un altre dels punts de referència a l'hora de trobar disseny. La seva història es remunta al petit taller d'ebenisteria del carrer Llançà, on va començar l'aventura d'aquesta casa que treballa amb marques capdavanteres del sector com Kartell, Stua i Rimowa, entre d'altres.  

Objects
©David Cabrera

Objects

Botigues Showroom Eixample

L'arquitecte Carme Pinós ha engegat una col·lecció de productes dissenyats, produïts i comercialitzats al seu estudi i showroom del barri de Gràcia, l'espai Objects. Aquí trobareu una col·lecció de prestatgeries, taules i armaris de formes simples i estructurals, fets amb materials de primera qualitat i de fàcil muntatge perquè l'usuari pugui intervenir en el resultat final de la peça.

Advertising
Roomservice Design
© Roomservice Design

Roomservice Design Gallery

Botigues El Raval

Roomservice Design funciona com a botiga i galeria dedicada al moble holandès i al disseny internacional, sempre fidels a nocions com l'artesania i la sensibilitat pels materials. Entre d'altres, treballen amb creadors com Piet Hein Eek, Steven Visser i Vera Meijwaard, Pilar Líbano i l'estudi Weltevree.

DECORACIÓ I INTERIORISME

Jaime Beriestain

Botigues Llibreries Dreta de l'Eixample

L'univers de l'interiorista Jaime Beriestain convertit en botiga. Aquí et pots enamorar del tacte d’un coixí o de l’olor d’un sabó de mans. I comprar-te’ls. Et pots enamorar d’un escriptori del segle XIX o d’una cuina de disseny. I somiar-los. És gaudir d’un viatge estètic amb final feliç.

Recdi8
©Recdi8

Recdi8

Botigues Eixample

Estudi d'interiorisme i botiga de decoració. Noms com Tom Dixon, CasaDesús, Alivar i Anka Manshusen són habituals d'aquest espai, concebut com un apartament.

Advertising

Nani Marquina

Botigues Eixample

Fa més de vint anys que la dissenyadora Nani Marquina crea i edita peces que juguen amb els materials, les formes i les sensacions tèxtils. Aquest univers brilla amb llum pròpia a la magnífica botiga de l'Eixample, on a més d'estores singulars que decoren terres i parets, hi ha mobles i complements per a la llar.

Objeto de deseo

Botigues Sarrià - Sant Gervasi

Objeto de Deseo és un híbrid entre galeria d’art i 'cabinet de curiosités', un espai d’esperit eclèctic i avantguardista, dedicat als objectes decoratius que entren pels ulls. Us podeu enamorar d’un petit robot de ceràmica blanca o d’una safata decorada amb motius decimonònics. El passat i el futur passats pel sedàs del disseny.

Advertising
RS Barcelona
© RS Barcelona

RS Barcelona

Botigues Barcelona

La firma RS ha aterrat a Gràcia i funciona com a showroom dels productes estrella de la casa, els futbolins i les taules de ping-pong que reivindiquen el lema 'intense living' de la marca i admeten la personalització. El dissenyador Antoni Pallejà signa l'espai d'aquesta concept-store on fer-se amb objectes de disseny singular, de marques com Native Union, Marshall, Zuzunaga, Utoopic, o la coreana Elevenplus, entre d'altres.

Materia terrícola
©Maria Dias

Materia terrícola

Botigues Gràcia

El showroom de Materia Terrícola no es contempla, sinó que s’escruta. Qualsevol dels objectes pulcrament exposats té una història al darrere. Ja sigui la tauleta de marqueteria de Julia Fritz, d’una bellesa extrema. O els espectaculars llums fets amb forja i ampolles damajoana de Metonimia. O la virtuosa ceràmica de Krasznai. O les inspirades llums amb missatge de Madreinspain...

Advertising
Zaoum
©Zaoum

Zaoum

Botigues Decoració Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Per trobar mobles, làmpades, bijuteria i altres objectes especials que daten de principis de segle a mitjans dels anys 50 visiteu Zaoum. En aquesta la botiga, un negoci familiar que va engegar fa trenta anys, tenen predilecció pels productes ben dissenyats que s'encarreguen de restaurar i els materials interessants, com la baquelita a partir de la qual elaboren bijuteria. A Zaoum reinvindiquen la capacitat dels objectes antics per seguir inspirant les creacions contemporànies.

La Varieté
© Maria Dias

La Varieté

Botigues El Raval

Peces d'artesania de Bangkok en clau contemporània. Aquesta és l'essència de La Varieté, una petita botiga del Raval en què trobareu moda, complements i roba per a la llar.

Advertising
Clay
© Maria Dias

Clay

Botigues Barcelona

Tres amics professionals de la decoració d’interiors, el disseny de moda i la joieria són els artífexs de Clay, una botiga de lifestyle instal·lada en uns baixos d’una finca del segle XVI del barri del Born.

Working in the redwoods
© Maria Dias

Working in the redwoods

Botigues Barcelona

En aquest espai, a la ceràmicade Working in the Redwoods l’acompanyen les peces de fusta de Secret Barry Things, des de culleres fins a retrats en marqueteria; la cosmètica natural de Mamita Botanical; els raspalls de pèl dels suecs Iris Hantverk i la roba de lli de la marca francesa Linge Particulier.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising