Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Per què mola tant que torni Despacio al Sonar 2018?

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Qui vol ballar 'Despacito' quan pot fer-ho Despacio? Si no acabes d'entendre per què tot aquest enrenou amb el retorn de l'experiència de club de 2manydjs i James Murphy al Sónar, després de la seva celebradíssima primera edició al Sónar 2014, t'expliquem per què mola tant que torni Despacio al Sonar 2018.

1. Només vinil. Despacio ens permet tastar en viu l'exquisida col·lecció de discos de James Murphy (LCD Soundsystem) i els germans David i Stephen Dewaele (2manydjs). Com si et convidessin a casa seva a escoltar (i ballar) música.

2. Proximitat. I si sou una mica 'groupies', sí, tindreu Murphy i els 2manydjs allà a tocar, sense tarimes, sense cabina, només punxant. Podríem recomanar que no els empipeu gaire amb fotos i tal, però no farà falta: estareu massa ocupats ballant com per pensar en l'Instagram.

3. So d'alta fidelitat. Un 'soundsystem' espectacular format per 7 torres d'altaveus i amplificadors disposats en cercle, i tu ballant al mig, sota la bola de discoteca. El somni humit de tot audiòfil discotequer.

4. Clubbing diürn. No el busqueu entre els pavellons de Fira Gran Via. Despacio és una experiència de Sónar de Dia que només té un inconvenient: hi estareu tan a gust que no voldreu veure una altra cosa, i correu el risc de perdre-us la resta de la programació. Advertència: Despacio provoca addicció.

5. 'DJ sets' de 6 hores. Despacio pren la forma de tres sessions (una per jornada del Sónar de Dia) de 6 hores cada una. 6 hores en què James Murphy i 2manydjs estaran treballant per nosaltres, suant la cansalada per fer-nos-la suar a nosaltres, i en què la seva proposta musical evolucionarà. Espereu-hi des de clàssics del house com 'Plastic dreams', de Jaydee, a joies del soft rock com 'I'm not in love', de 10cc, la cançó amb què van tancar l'última sessió del Despacio al Sónar 2014, entre enfervorits aplaudiments. Pell de gallina.

7. Exclusivitat. Potser esteu pensant que si tan guai és deu estar petat. Doncs no: l'accés a l'espai està controlat perquè sempre hi hagi la gent justa, no hi hagi massificacions i l'experiència sigui de plaer màxim. S'hi fan llargues cues, sí, però el moviment i la circulació de gent és constant, de manera que mai no heu d'esperar molt.

8. Felicitat absoluta. Si després de tot això encara desconfieu que Despacio és el millor que us passarà a la vostra vida de clubber, us desafiem a anar-hi. Podreu fer veure que no us agrada, però us trairà el somriure que lluireu a la cara. Despacio és el cel dels clubs a la Terra.

Últimes notícies

    Publicitat