Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
tempesta
Foto: @jordicampos

Pluges i tempestes a Barcelona: una DANA arriba a la ciutat aquest dimecres

El Servei Meteorològic de Catalunya ha avisat del temporal que passarà per Catalunya en els pròxims dies

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ha arribat l'època de l'any on toca començar a acomiadar-nos de la calor i sortir de casa amb una jaqueta sota el braç. A més de preparar-nos per la baixada de les temperatures, que aquest any trigarà una mica més, també és l'hora de donar la benvinguda als ruixats. Es preveu que el dimecres 20 de setembre Barcelona rebrà una tongada de pluja intensa, així com algunes comarques de Catalunya. L'arribada d'una depressió en altura (DANA) i l'aire fred seran els causants que els xàfecs i les tempestes arribin a la ciutat.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per la situació meteorològica que afectarà gran part del territori entre dimarts 19 de setembre a la nit i tot el dia de dimecres. L'avís no estarà vigent al Barcelonès fins a les 8 del matí i finalitzarà a les 14 h de dimecres, tot i que el grau de l'advertència és d'1 sobre 6, el que vol dir que el perill és baix.

El Meteocat ja va activar l'alerta vermella per pluges intenses a Barcelona i al litoral català el passat divendres 15 de setembre, on el grau de perill era de 5 sobre 6 i les temperatures van baixar lleugerament. Malgrat que els ruixats d'aquest dimecres no es preveu que siguin tan intensos, les temperatures també descendiren fins als 23 graus, tot i que remuntaran altre cop durant els dies vinents.

NO T'HO PERDIS: Idees per a un dia de pluja a Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat