Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festival Boombastic
Foto: Boombastic Festival

Port Aventura acollirà el Boombastic, el primer festival de música del món en un parc temàtic (amb més de 40 artistes)

L'esdeveniment també se celebra a Gran Canària i Astúries amb artistes com Lola Índigo, Rels B i Yandel

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou dels que ja esteu pensant quins festivals no us podeu perdre aquest estiu, ja us podeu apuntar el primer festival de música del món en un parc temàtic sense allunyar-vos massa de Barcelona. Del 4 al 6 de juliol, Port Aventura World, aliat amb el Boombastic, acollirà la primera edició del Boombastic Portaventura World, on s'esperen fins a 30.000 persones.

El cartell encara no s'ha fet públic, però el que sí que sabem és que estarà format per més de 40 artistes i que tindrà tres escenaris diferents, a més de les activitats que se celebraran dins el mateix parc, amb més de 76 atraccions obertes de Ferrari Land i Caribe Aquatic Park. Els sis hotels temàtics del complex també s'obriran per acollir els assistents i oferir diverses experiències. Les entrades es posaran a la venda el diumenge 4 de febrer a la pàgina oficial de Boombastic.

Cartell d'Astúries i Gran Canària

Malgrat que encara no sabem res sobre els artistes que trepitjaran el parc d'atraccions tarragoní, el festival sí que ha anunciat els cartells del Boombastic a Astúries i Gran Canària. El d'Asturies se celebrarà el 18, 19 i 20 de juliol, amb més de 70 artistes com Lola Índigo, Natos y Waor, Rels B, Saiko i Yandel, entre molts d'altres per confirmar.

Uns dies més tard, el 21 i 22 de juliol, serà el torn del Boombastic Gran Canària, amb noms que repeteixen com el de Lola Índigo, Rels B i Yandel, i altres nous com el de Nicki Nicole, tot i que encara en falten molts per confirmar. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat