Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Prince's Head
Image: Sky / The Prince's Head

Pots allotjar-te al pub preferit de Ted Lasso per 11 lliures la nit!

'The Crown & Anchor, el bar favorit de l'entrenador a Richmond, estarà obert durant tres nits a l'octubre

India Lawrence
Escrit per
India Lawrence
Traduït per
Time Out editors
Publicitat

Atenció, superfans de 'Ted Lasso'! Aviat, podreu reservar una nit al The Crown & Anchor, el pub favorit de Ted, situat al barri londinenc de Richmond.

The Crown & Anchor SÍ que existeix. Bé, en el món real aquest local de l'oest de Londres és un pub de la cadena Fuller's anomenat The Prince's Head, però durant tres nits d'octubre es transformarà en l'alter ego que apareix a 'Ted Lasso' perquè els aficionats tinguin l'oportunitat de viure el somni de l'AFC Richmond. I, atenció, que la nit només val 11 lliures. Fins i tot seràs allotjat virtualment per la Mae, la desvergonyida propietària del pub a la sèrie televisiva. 

Ted Lasso
Photograph: Apple TV+

El recinte estarà decorat amb productes de l'AFC Richmond i els aficionats podran animar els nois de Ted a les projeccions dels partits de l'equip de futbol més estimat de l'oest de Londres. També hi haurà una competició de dards i un karaoke, i podràs desafiar altres jugadors a una partida d'escacs a la taula preferida d'en Ted. The Crown & Anchor servirà un àpat opípar amb la millor teca de gastropub d'Anglaterra.

Les places són limitades. Fins a quatre fans tindran l'oportunitat de pernoctar els dies 23, 24 i 25 d'octubre d'enguany. Per tenir l'oportunitat de passar una nit al famós local, pots reservar a AirBnB.

Les reserves s'obren el dimarts 21 de març a les 17 h.

Últimes notícies

    Publicitat