Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Primavera Sound i Brunch-In fan una crida per netejar les platges
Notícies / Ciutat

Primavera Sound i Brunch-In fan una crida per netejar les platges

Platja del forum

Després del temporal Gloria, que va arrasar les costes de ciutats com Barcelona, s'han posat en marxa moltes iniciatives per a suavitzar les seves conseqüències. Entre elles, aquesta neteja de platges promoguda pels festivals Primavera Sound i Brunch-In.

Serà el 29 de febrer, un dia especial d'any de traspàs que només es dona cada quatre anys. L'esdeveniment consistirà a netejar la Platja del Fòrum a Sant Adrià de Besòs, des de les 9  fins a les 13 h. El Fòrum, que forma part del recinte del festival Primavera Sound -que aquest any serà entre el 3 i el 7 de juny-, serà el punt de trobada dels voluntaris i voluntàries que s'hagin inscrit al formulari.

A més a més, entre les persones registrades que participin en la neteja de l'espai se sortejaran 5 abonaments pel Primavera Sound 2020 i 10 entrades pel Brunch-On the Beach, la festa de clausura del festival, que es farà el 7 de juny a la mateixa platja amb artistes com Nina Kravis, Amelie Lens i Black Coffee, així com diversos DJ sets.

Si vols ser solidari amb el medi ambient i vols tenir l'oportunitat de guanyar un abonament o una entrada, aquesta és la teva oportunitat!

NO T'HO PERDIS: els millors festivals de l'any

Advertising
Advertising