Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Primavera Sound i Brunch-In fan una crida per netejar les platges

Escrit per
Time Out editors
Publicitat

Després del temporal Gloria, que va arrasar les costes de ciutats com Barcelona, s'han posat en marxa moltes iniciatives per a suavitzar les seves conseqüències. Entre elles, aquesta neteja de platges promoguda pels festivals Primavera Sound i Brunch-In.

Serà el 29 de febrer, un dia especial d'any de traspàs que només es dona cada quatre anys. L'esdeveniment consistirà a netejar la Platja del Fòrum a Sant Adrià de Besòs, des de les 9  fins a les 13 h. El Fòrum, que forma part del recinte del festival Primavera Sound -que aquest any serà entre el 3 i el 7 de juny-, serà el punt de trobada dels voluntaris i voluntàries que s'hagin inscrit al formulari.

A més a més, entre les persones registrades que participin en la neteja de l'espai se sortejaran 5 abonaments pel Primavera Sound 2020 i 10 entrades pel Brunch-On the Beach, la festa de clausura del festival, que es farà el 7 de juny a la mateixa platja amb artistes com Nina Kravis, Amelie Lens i Black Coffee, així com diversos DJ sets.

Si vols ser solidari amb el medi ambient i vols tenir l'oportunitat de guanyar un abonament o una entrada, aquesta és la teva oportunitat!

NO T'HO PERDIS: els millors festivals de l'any

Últimes notícies

    Publicitat