Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Efectes del temporal Gloria. 2020
FOTO: ShutterstockEfectes del temporal Gloria. 2020

Primer la Filomena i ara l'Hortense: com afectarà Barcelona?

Arribarà en forma de temporal de vent i se l'espera per aquest divendres

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

L'any ha començat sense donar massa treva a la tranquil·litat climàtica. Tot i que Barcelona es va salvar dels efectes de la Filomena que es van patir en altres punts de l'Estat, ja vam recollir els millors mems de la nevada que mai va arribar a la ciutat, ara és el torn de l'Hortense. Tot i que no l'espera amb la mateixa contundència que l'anterior, aquesta nova borrasca, recentment batejada per l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), comportarà forts episodis de vent que poden superar els 80 km/h a Barcelona.

Divendres britànic

Tots els mapes indiquen que la borrasca Hortense, que ara mateix es troba al mig de l'oceà Atlàntic, arribarà a la nostra ciutat des de primeres hores del divendres i s'hi instal·larà durant tot el dia en forma de fortes raxes de vent i alguna precipitació. El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ja ha emès un primer avís per vents, pluges generalitzades però lleus i fort onatge a la zona litorla i prelitoral.

Davant d'aquestes previsions, el passat 'blue monday' quedarà curt i caldrà precaució, especialment en la zona de la costa on les onades poden sorprendre els vianants per la seva alçada. En tot cas, no s'espera que aquesta borrasca s'assembli, ni de bon tros, a la que es va patir fa just un any amb el temporal Glòria. 

Mapa Meteocat amb avís de fort vent i onatge
FOTO: MeteocatMapa Meteocat amb avís de fort vent i onatge

NO T'HO PERDIS: Els vídeos i les fotos més impactants del pas del temporal Hortense per Catalunya.

Llegeix l'especial gastronòmic de Time Out, amb els millors bars i restaurants de Barcelona que has de tastar aquest 2021

Últimes notícies

    Publicitat