Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Quan una furgoneta va baixar al metro de Barcelona
Notícies / Ciutat

Quan una furgoneta va baixar al metro de Barcelona

Quan una furgoneta va baixar al metro de Barcelona

D'acord, sabem que heu entrat atrets per un titular suculent i potser no és el que espereu, però no podeu passar per alt aquest anunci dels anys 70. Es tractava de la furgoneta Ebro Siata 40 (segur que algú la recorda). L'agilitat amb què es movia era el punt fort a destacar en l'anunci i els creatius van decidir transgredir tota legalitat portant directament la furgoneta al subsòl de la ciutat per demostrar que no hi ha retenció, vianant o sentit comú que s'interposi a l'ergonomia del vehicle i a les presses del cambrer. Qui no ha desitjat/necessitat algun dia fer amb el seu cotxe el mateix?

Els temps han canviat, ara els efectes especials permetrien gravar l'anunci sense posar en risc cap vida, això sí, s'acompanyaria d'un gran; 'simulación publicitaria'. Els temps han canviat, i per desgràcia la imatge d'una furgoneta a tota pastilla pels carrers de la ciutat ja no és tan inofensiva. Els temps han canviat... meravellosos anys 70! 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments