Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Sagrada Família no s'acabarà el 2026
FOTO: ShutterstockLa Sagrada Família no s'acabarà el 2026

Quatre monuments de Barcelona competeixen per ser els millors del món

La Sagrada Família, la Casa Vicens, el Centre d'Arts Digitals IDEAL i el Camp Nou es disputen el premi en el certament Remarkable Venue Awards

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

Catalunya és la llar de quatre monuments que desperten passions turístiques arreu del món. La plataforma holandesa Tiqets organitza des de 2017 els Remarkable Venue Awards, on se seleccionen les millors atraccions turístiques de set països d'Europa i Amèrica. Enguany, quatre edificis catalans han estat nominats per competir amb altres monuments internacionals per aconseguir el primer premi i 10.000 euros. La Sagrada Família està nominada com a lloc més notable; el Camp Nou i el Centre d'Arts Digitals IDEAL com a millor atracció; la Casa Museu Dalí, de Port Lligat, hi apareix com a millor museu, i la Casa Vicens, com a millor punt de referència. 

Els visitants, jutges de gal·la

Els candidats al premi organitzat per la plataforma Tiqets.com, que permet visitar destinacions turístiques i adquirir entrades a diversos monuments, han estat nominats segons la seva nota d'avaluació, que es desprèn de les ressenyes dels visitants. La decisió és dels mateixos usuaris que poden votar pel seu monument preferit fins al 20 de gener a través del web de Tiqets. Poca broma que el monument guanyador s'emportarà 10.000 euros per ajudar a recuperar-se de les pèrdues ocasionades de la crisi sanitària.

D'altra banda, tres monuments de l'Estat formen part de l'elenc espanyol nominat als premis. Són el Museu Nacional Thyssen-Bornemisza com a Lloc Més Innovador 2020, la Factoría Marítima Vasca Albaola com a Millor Experiència de Visita 2020 i el Museu Chillida Leku com a Millor Joia Amagada.

NO T'HO PERDIS: Tornen els concerts gratis dels Vespres d'Hivern a la Universitat de Barcelona

Llegeix l'especial gastronòmic de Time Out, amb els millors bars i restaurants de Barcelona que has de tastar aquest 2021

Últimes notícies

    Publicitat