Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tornen els concerts gratis dels Vespres d'Hivern a la Universitat de Barcelona

Hi actuaran Lu Rois i Anna Andreu els dijous 4 i 18 de febrer i també es podrà seguir en streaming

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

Els vespres d'Hivern a la Universitat de Barcelona tornen en un moment clau per intentar salvaguardar la cultura després d'un 2020 crític. El cicle tindrà lloc en dos únics dijous –el 4 i 18 de febrer– amb les actuacions de dues artistes catalanes amb novetats discogràfiques molt recents. Lu Rois obrirà el cicle el 4 de febrer amb el seu tercer disc 'Microcosmos' (2020) i Anna Andreu, dues setmanes després, delectarà al públic amb el seu primer treball en solitari 'Els mals costums' (2020). Tot això en una de les sales més emblemàtiques de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona, el paranimf.

Paranimf de la Universitat de Barcelona
Foto: Universitat de Barcelona

En un moment sanitari molt crític a causa de les restriccions per intentar frenar la tercera onada de Covid-19, les actuacions se celebraran en viu –amb un aforament limitat i seguint les mesures de seguretat– però també en línia per apropar la cultura a tothom. Les entrades –totalment gratuïtes– es podran sol·licitar a través de la pàgina web de la UB a partir del 28 de gener per l'actuació de Lu Rois i l'11 de febrer per l'Anna Andreu. Si no podeu anar-hi presencialment, recordeu-vos també de demanar una invitació virtual. 

NO T'HO PERDIS: 7 coses apassionants que farem a Barcelona el 2021

Llegeix l'especial gastronòmic de Time Out, amb els millors bars i restaurants de Barcelona que has de tastar aquest 2021

Últimes notícies

    Publicitat