Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Què fa Gaudí amb un souvenir de la Sagrada Família a Barcelona?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'Hotel Sagrada Família es troba a tres minuts caminant del monument més famós de Gaudí. És un negoci petit i familiar, de tres estrelles, i tal com ens han explicat alguns treballadors, fa anys que volen decorar la façana amb un gran mural. I aquí és on entren l'Arcadi Poch i el Lucas Milà, del col·lectiu artístic Harpö. Són especialistes en art urbà, i després de fer un mural a l'Eixampla Dreta, l'hotel Sagrada Família es va posar en contacte amb ells per decorar la façana de l'hotel... amb un Gaudí gegant observant un souvenir de la Sagrada Família. Una idea del Lucas i l'Arcadi que als caps de l'hotel els va encantar.

"El mural té moltes interpretacions, esclar, però òbviament hi ha pistes i detalls que llencen missatges molt clars: mira un souvenir d'una creació seva i va descalç". És una crítica a la turistificació del barri? "Bé, la gent pot interpretar-lo com vulgui!", ens explica l'Arcadi pujat a l'escala elèctrica que usa per pintar el mural. A més, diu, els veïns del barri estan encantats. Els han rebut molt bé, i fins i tot "s'ofereixen a obrir les portes de casa seva per fer fotografies".

El mural està gairebé acabat, a falta de petits detalls. "Hem d'acabar el serrell. És la part més complicada, però en un parell de dies hauríem de tenir-lo llest". L'Eixample té un nou veí gegant: Antoni Gaudí. I no se separa de la seva Sagrada Família, això sí, en miniatura. Aneu-lo a saludar!

©Fer Alcalá

©Time Out Barcelona

©Time Out Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat