Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Quins són els cinemes que tornen a obrir a Barcelona?

Es reprèn l'activitat en un bon nombre de sales en la primera fase de la desescalada

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Aquest dilluns 23 de novembre comença la primera fase de desescalada a Catalunya i alguns cinemes de Barcelona obren de nou les seves portes amb una cartellera per triar i remenar. Aquí us deixem una llista de les sales que obren a partir d’aquesta setmana perquè pugueu agafar entrades i gaudir de les millors pel·lícules. Això sí, tingueu en compte sempre amb les mesures de seguretat establertes!

Cinemes Verdi

Els cinemes Verdi obren aquest dilluns 23 de novembre i ho fan celebrant el dia de l'espectador. Els seus dies d'obertura seran de dilluns a dijous i podeu agafar les entrades a través de la seva web. 'La voz humana', 'Regreso a Hope Gap', 'Emma', 'Eso que tu me das' i moltes més a la seva cartellera.  

Cinemes Verdi obre les seves portes el 23 de novembre
Foto Cinemes Verdi

Renoir Floridablanca 

El cinema Renoir Floridablanca obre a partir de dilluns 23 de novembre i estaran oberts de dilluns a dijous. Hi trobareu pel·lícules com 'Corpus Christi', 'De Gaulle', 'Dear Werner' i 'Adam', una pel·lícula que fomenta la igualtat de gènere. Podeu comprar les entrades a la seva web

Cinema Renoir Floridablanca
Foto: Renoir Floridablanca

Cinesa

Cinesa celebra la reobertura dels seus cinemes a Catalunya a partir del dimecres 25 de novembre i ho fa amb una promoció. Els espectadors podran gaudir de les diferents pel·lícules de la cartellera amb el preu especial de 'Dimecres al cinema', tant el mateix dimecres com dijous 26 i divendres 27. Aquesta oferta és gràcies a la tornada de la seva activitat i a més coincideix amb la setmana del Black Friday. 

Cinesa mantindrà els dies d'obertura de sempre obrint cada dia però respectant els horaris establerts pel govern espanyol. Pots veure la cartellera i comprar les entrades a la seva web.

Cinesa
FOTO: Cinesa.esCinesa

 

Cinemes Girona

Els Cinemes Girona no s'han quedat enrere en aquesta reobertura i tornarà a obrir les portes a partir del dimecres 25 de novembre. No obriran cada dia, però els dimecres i els dijous podràs gaudir de les pel·lícules 'Ondina, un amor para siempre', 'Aniré on vagis tu', 'Un cuento de tres hermanas', i moltes més. Visita la seva web i compra les teves entrades. 

Cinemes Girona obre a partir del 25 de novembre
Foto Cinemes Girona

Phenomena 

El Phenomena té previst obrir el dissabte 28 de novembre i els dies d'obertura seran de dilluns a dijous, encara que a la seva web també apareix que el 8 de desembre oferiran la pel·lícula 'La guerra de las galaxias. Episodio V: el imperio contrataca'. Pots comprovar els horaris a la seva web i demanar les entrades des d'allà. 

La sala del cinema Phenomena
Foto Phenomena

NO T'HO PERDIS: La desescalada, tram a tram: què es podrà fer i quan?

 

 

 

Últimes notícies

    Publicitat