Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mascaretes al cinema
FOTO: Shutterstock

Quins són els cinemes que tornen a obrir a Barcelona?

Es reprèn l'activitat en un bon nombre de sales en la primera fase de la desescalada

Per Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Aquest dilluns 23 de novembre comença la primera fase de desescalada a Catalunya i alguns cinemes de Barcelona obren de nou les seves portes amb una cartellera per triar i remenar. Aquí us deixem una llista de les sales que obren a partir d’aquesta setmana perquè pugueu agafar entrades i gaudir de les millors pel·lícules. Això sí, tingueu en compte sempre amb les mesures de seguretat establertes!

Cinemes Verdi

Els cinemes Verdi obren aquest dilluns 23 de novembre i ho fan celebrant el dia de l'espectador. Els seus dies d'obertura seran de dilluns a dijous i podeu agafar les entrades a través de la seva web. 'La voz humana', 'Regreso a Hope Gap', 'Emma', 'Eso que tu me das' i moltes més a la seva cartellera.  

Cinemes Verdi obre les seves portes el 23 de novembre
Foto Cinemes Verdi

Renoir Floridablanca 

El cinema Renoir Floridablanca obre a partir de dilluns 23 de novembre i estaran oberts de dilluns a dijous. Hi trobareu pel·lícules com 'Corpus Christi', 'De Gaulle', 'Dear Werner' i 'Adam', una pel·lícula que fomenta la igualtat de gènere. Podeu comprar les entrades a la seva web

Cinema Renoir Floridablanca
Foto: Renoir Floridablanca

Cinesa

Cinesa celebra la reobertura dels seus cinemes a Catalunya a partir del dimecres 25 de novembre i ho fa amb una promoció. Els espectadors podran gaudir de les diferents pel·lícules de la cartellera amb el preu especial de 'Dimecres al cinema', tant el mateix dimecres com dijous 26 i divendres 27. Aquesta oferta és gràcies a la tornada de la seva activitat i a més coincideix amb la setmana del Black Friday. 

Cinesa mantindrà els dies d'obertura de sempre obrint cada dia però respectant els horaris establerts pel govern espanyol. Pots veure la cartellera i comprar les entrades a la seva web.

Cinesa
FOTO: Cinesa.esCinesa

 

Cinemes Girona

Els Cinemes Girona no s'han quedat enrere en aquesta reobertura i tornarà a obrir les portes a partir del dimecres 25 de novembre. No obriran cada dia, però els dimecres i els dijous podràs gaudir de les pel·lícules 'Ondina, un amor para siempre', 'Aniré on vagis tu', 'Un cuento de tres hermanas', i moltes més. Visita la seva web i compra les teves entrades. 

Cinemes Girona obre a partir del 25 de novembre
Foto Cinemes Girona

Phenomena 

El Phenomena té previst obrir el dissabte 28 de novembre i els dies d'obertura seran de dilluns a dijous, encara que a la seva web també apareix que el 8 de desembre oferiran la pel·lícula 'La guerra de las galaxias. Episodio V: el imperio contrataca'. Pots comprovar els horaris a la seva web i demanar les entrades des d'allà. 

La sala del cinema Phenomena
Foto Phenomena

NO T'HO PERDIS: La desescalada, tram a tram: què es podrà fer i quan?

 

 

 

Últimes notícies

    Publicitat