Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rage Against the Machine (foto: Penner, Wikipedia).
Rage Against the Machine (foto: Penner, Wikipedia).

Rage Against the Machine ja no vindran a tocar: el grup se separa definitivament

S'esfumen les dues dates que la banda tenia pendents a Espanya com a part del Public Service Announcement Tour

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

La mala sort ha acabat amb la gira de reunió que Rage Against the Machine planejava des de 2019, una mala sort que, de fet ha acabat també amb el grup. Si algú encara tenia la il·lusió que es reprenguessin els dos concerts previstos a Espanya per al setembre del 2022 (al MadCool Sunset madrileny i a l'Andalucia Big Festival by Mad Cool), ara tota esperança s'ha esfumat després d'un comunicat a Instagram del bateria Brad Wilk.

"Sé que molta gent estava esperant que anunciéssim noves dates pels concerts cancel·lats de RATM. No vull continuar enganyant la gent ni a mi mateix. Si bé hi ha hagut alguna comunicació que això podria passar en el futur… vull fer-vos saber que RATM (Tim, Zack, Tom i jo) no tornarem a sortir de gira ni a tocar en directe. Ho sento per aquells que heu estat esperant que això passés. M'hauria agradat…", ha escrit Wilk al seu perfil d'Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Brad Wilk (@bradwilk)

Anunciat el 2019, el Public Service Announcement Tour suposava la tornada als escenaris dels californians, gairebé una dècada després de la seva segona separació, el 2011. La gira havia de començar el 2020 i continuar el 21, però la pandèmia va fer que s'hagués de posposar. El tour no es va poder reprendre fins al 2022, però al segon concert, a Chicago, Zach de la Rocha es va lesionar al tendó d'Aquil·les, i va haver de fer els següents concerts assegut fins que, a causa de la gravetat de la lesió, el grup va decidir cancel·lar totes les actuacions que quedaven.

Des d'aleshores, que tothom esperava que unes noves dates que ja no s'anunciaran. Queden per a la memòria els dos concerts que el grup va fer al Palau d'Esports de Barcelona, els anys 1996 i 2000. 

NO T'HO PERDIS: Grans concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat