Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Reobre el Bosc Urbà, l'únic parc d'aventures en alçada a Barcelona

Dos circuits d'aventura, 6.000 m2, tirolines, xarxes i lianes i un 'foodtruck'

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Pels més aventurers i menys porucs, ja teniu nou lloc on anar a passar els dies amb una mica més de risc que els rutinaris: dissabte 27 de novembre reobre el Barcelona Bosc Urbà, el primer i únic parc d'aventures en alçada de Barcelona. El trobareu al Bosc de Columnes del Parc del Fòrum de Barcelona i està obert per a tots els públics.

Després d'aturar la seva activitat el 2018, ha renovat el projecte i torna amb 6.000 m2, 30 atraccions, activitats per a tots els públics, dos circuits d'aventura, tirolines, xarxes i lianes i un 'foodtruck'. A més a més, hi trobem el 'jumping' en alçada, un espai a 5 metres d’alçada on podràs saltar com si estiguessis en un gran llit elàstic, únic a Barcelona i apte per totes les edats a partir dels 5 anys.

Hi haurà monitors per fer indicacions, dinamitzar l'activitat i asegurar-se que es realitzi amb seguretat. Per a qui sigui tant esportista que ja hi vagi en bicicleta, hi haurà un pàrquing per deixar-la. Ja podeu adquirir les entrades al seu web, que demà comença l'aventura! 

NO T'HO PERDIS: 50 coses per fer amb nens a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat