Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botiga Lola Casademunt
Foto: Lola Casademunt

Reobre la botiga de referència de Lola Casademunt al centre de Barcelona

La inauguració forma part del pla d'expansió de la marca, que ja té 25 espais propis arreu del món

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Després de sorprendre a la 080 Barcelona Fashion amb una col·lecció inspirada en la Ruta 66, Lola Casademunt ha reobert la seva 'flagship' (botiga de referència) situada a Rambla Catalunya, 72. La firma catalana, fundada a Cardedeu, torna a inaugurar el seu espai més emblemàtic de la ciutat després d'haver fet una remodelació integral. Amb un canvi total de disseny que s'adapta a l'evolució de la firma, Lola Casademunt torna a la que va ser la seva primera botiga a Barcelona.

Lola Casademunt
Foto: Lola Casademunt

El local té un aire innovador que s'ha aconseguit a través de materials nobles que creen una sensació de calidesa, sense perdre l'estil elegant que caracteritza la marca. La il·luminació és una de les protagonistes de la botiga que ha jugat un paper essencial dins el projecte de remodelació. S'ha fet servir una "il·luminació 2.0" amb tecnologia avançada que realça parts específiques de l'espai i exhibicions especials. A més, la decoració està guiada per línies rectes i espais funcionals monocromàtics que ressalten els colors intensos de les peces de la firma.

Dins la 'flagship' es poden trobar les col·leccions de les dues línies de la marca: Lola Casademunt, la més casual, i Lola Casademunt By Maite, la línia 'premium' i més personal de la directora creativa, Maite Casademunt. La reobertura de la botiga de Barcelona forma part del seu pla d'expansió, que ve acompanyat d'una recent inauguració a Aràbia Saudita, la seva segona botiga internacional, després de la d'Andorra. En total, Lola Casademunt té 25 espais propis i 685 punts de venda multimarca repartits entre més de 28 països.

NO T'HO PERDIS: Moda sostenible, arquitectura de disseny i molt de color: així és la botiga efímera de Thinking Mu a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat