Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hotel Juan Carlos I
Foto: Viquipèdia

Reobre un emblemàtic hotel de luxe a Barcelona (amb un nom menys monàrquic)

L'establiment roman tancat des de la pandèmia però tornarà a estar 100% operatiu el gener de 2024

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Bufa poc vent en velers d'altres èpoques. Tant és així, que un emblemàtic hotel de Barcelona tancat des de la pandèmia canviarà de nom per deixar enrere un homenatge monàrquic que no acaba d'encaixar bé en els temps que corren.

Aquesta setmana coneixíem la resolució d'un cas que ha portat cua als tribunals. Un litigi que finalment dona la raó a la cadena hotelera Melià que es farà amb la gestió d'un establiment de grans dimensions de la zona alta de Barcelona, un dels hotels més singulars de Catalunya.

En conseqüència, fa unes hores que Melià ha anunciat que obrirà de nou l'Hotel Juan Carlos I, però amb un canvi de nom, per tant, ara passarà a dir-se Gran Meliá Miranda de Pedralbes.

Fairmont Hotel Rey Juan Carlos I Barcelona.
Foto: Fairmont Hotel Rey Juan Carlos I Barcelona.

Se suma a l'operació l'obertura del Palau de Congressos que l'hotel té incorporat en les seves instal·lacions, que està previst que obri fins i tot abans de la inauguració de l'establiment prevista per gener de 2024.

El nou complex hoteler vol posicionar-se com “un oasi de tranquil·litat” dins la ciutat, segons els nous responsables, un espai de luxe de grans dimensions que compta també amb 25.000 metres quadrats de jardins històrics d'estil romàntic i modernista que, ara ja, no portaran el nom monàrquic amb què fins ara els coneixíem.

 

NO T'HO PERDIS: 25 hotels romàntics

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat