Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Restauració urgent de l'Hivernacle de la Ciutadella

Hada Macià
Escrit per
Hada Macià
Publicitat

A Barcelona, tots tenim ben clar on és la Ciutadella i passegem amb freqüència pels seus jardins. A l'estiu no hi trobes lloc on seure, però sí gent de tota mena: músics, universitaris, malabaristes, passejadors de gossos... Tothom sembla feliç, menys aquest edifici de sostre de vidre que, encara que en un moment va ser una bonica construcció, descansa com un trist ancià en un dels racons del recinte.

L'Hivernacle de la Ciutadella va ser construït el 1884 per a l'Exposició Universal que va tenir lloc el 1888. Durant els primers anys, va ser una de les principals atraccions del parc, però el seu escàs manteniment va acabar passant factura. Afortunadament, aquesta decadència no continuarà més!

La Comissió d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona ha acordat per unanimitat que el consistori reprengui de manera urgent la restauració d'aquesta vella glòria. Si tot va bé –i no com la suposada remodelació que es va anunciar el 2015–, els barcelonins tindrem aviat una altra raó per visitar un dels nostres parcs preferits.

NO T'HO PERDIS: Jardins secrets de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat