Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rosalía
Foto: ShutterstockRosalía

Rosalía actuarà al Palau Sant Jordi al desembre

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Live Nation acaba d'afegir un nou concert de Rosalía a Barcelona després d'esgotar en temps rècord –menys de dues hores– les dues úniques dates que havia anunciat a l'estat espanyol durant el que queda d'aquest 2019. Als concerts de Barcelona, dissabte 7 de desembre al Palau Sant Jordi, i de Madrid, el dia 10 del mateix mes al Wizink Center, s'afegeix el 8 de desembre, també al Palau Sant Jordi. Les entrades d'aquesta nova data es posen a la venda el dilluns 23 de setembre a partir de les 10 h a Live Nation i, a les 13 h, a Ticketmaster i El Corte Inglés.

Ha estat un any ple d'èxits per la cantant de Sant Esteve Sesrovires, que ha recollit els fruits del seu celebrat 'El mal querer' (2018) amb un notable ascens internacional i, a més, ha publicat uns quants singles de gran repercussió: 'Con altura', amb J Balvin i El Guincho (el més vist d'una artista principal femenina aquest any), 'Aute cuture', 'Fucking money man' (a ritme de rumba i en català) i 'Yo x ti, tu x mi', el passat 15 d'agost amb el porto-riqueny Ozuna.

A més, Rosalía tornarà a Barcelona havent guanyat dos guardons MTV Video Music Awards en la darrera edició dels premis i després de passejar amb èxit 'El mal querer tour' a grans festivals com Coachella, Primavera Sound i Glastonbury.

NO T'HO PERDIS: Més concerts de la temporada

Últimes notícies

    Publicitat