Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rosalía, Greta Thunberg i La Casa de Papel, entre els nous caganers

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

L'empresa gironina Caganer.com ha presentat les noves figuretes –unes 40– que decoraran els pessebres d'aquest any. Com sempre, aquesta entranyable i escatològica figureta segueix l'actualitat i enguany no s'escapen els polítics, artistes, esportistes i personatges de ficció. Entre les novetats trobem a la cantant Rosalía –que sempre és notícia–, a l'activista Greta Thunberg, als polítics Pablo Casado i Boris Johnson i els personatges de sèries d'èxit com 'La Casa de Papel' –segur que també trobeu a Dalí amb el cul en l'aire– i 'Les de l'hoquei'.

Caganers de Rosalía i George Michael
Caganers de Rosalía i George Michael
Foto: Caganer.com

Si voleu posar un esportista al costat del pastoret, teniu per escollir entre Antoine Griezmann, Messi, ara amb una de les seves pilotes d'or –no hi busqueu dobles sentits–, el jugador del Reial Madrid Eden Hazard o el tenista Novak Djokovic.
La llista de noves incorporacions caganeres és llarga i inclou personatges ja mítics com Frida Kahlo o Mr. Bean i el cantant George Michael, i també han ampliat el seu catàleg de figures de còmic amb el superheroi Deadpool, Harley Quinn –amant i còmplice del Joker– i Wonder Woman.

Caganer de La Casa de Papel i Greta Thunberg
Caganer de La Casa de Papel i Greta Thunberg
Foto: Caganer.com

I fora de l'star system, sempre li han dedicat el ninot a professions de tota mena i enguany afegeixen la de cirurgiana, cuinera, golfista i futbolista en versió femenina. "Cada cop intentem incorporar més dones i moltes de les figures ja les tenim desdoblades", explica Marc Alòs, escultor de l'empresa.

Ja sabeu, podeu escollir entre el personatge que més us agrada o aquell que us fa cagar!

 

NO T'HO PERDIS: La botiga de decoració nadalenca més gran del món obre a Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat