Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Videoclip de 'Beso'
Foto: YoutubeVideoclip de 'Beso'

Rosalía i Rauw Alejandro es casen? Tres cançons junts i un anell de boda

Ja està disponible 'RR', l'EP de la parella amb els temes 'Beso', 'Vampiros' i 'Promesa'

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

La col·laboració de Rosalía i Rauw Alejandro era un fet que havia de passar. Des que van anunciar el seu amor el 2021, cap dels dos s'ha amagat de la relació que mantenen i l'admiració professional que es tenen l'un per l'altre en diverses entrevistes. Fa poc més d'un mes, que publicaven a les xarxes que llençarien 'RR' i ha estat aquesta matinada quan aquesta oda a l'amor es feia pública per a tots els fans que l'esperaven. 

La parella ha fet un directe a Instagram, per primer cop, des de casa seva, d'una manera molt natural i espontània parlant del disc mentre feien una pinya colada per a celebrar el seu primer projecte professional junts. Han animat a tothom a escoltar el disc i han fet algunes declaracions que han despertat l'atenció dels seus seguidors, com que potser els podrien veure pròximament en directe o que en un dels vídeos tenia sorpresa. Quedeu-vos amb aquest detall. 

El llançament incloïa tres cançons: 'Beso', 'Vampiros' i 'Promesa', i en cada una es parla d'una etapa de la relació de la Motomami i el rei del reggaeton actual. Fan una mescla innovadora de reggaeton i bolero, portant-lo a l'actualitat, amb la intenció de crear un diàleg sobre la seva relació amorosa. 

Rosalía i Rauw Alejandro es casen?

Les úniques imatges que ha regalat la parella han vingut de la mà de 'Besos', la cançó que més va revolucionar les xarxes quan van sortir els primers avançaments del disc. Un clip molt casolà on podem veure vídeos quotidians de la vida de la parella a la seva casa de Miami, a concerts i viatges. Però el plat fort l'han deixat per al final, perquè als últims 10 segons de vídeo surt Rosalia amb un anell, que tot apunta que és de compromís. Cap dels dos han fet declaracions sobre una possible boda, però el que està clar és que RR desprèn tot l'amor de la parella i sembla que va per llarg!

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del 2023 a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat