Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Rosalía publica 'Dolerme' per sorpresa
Rosalía, 'Dolerme'
Foto: Sony Music Rosalía, 'Dolerme'

Rosalía publica 'Dolerme' per sorpresa

Advertising

En ple confinament per la crisi del coronavirus, Rosalía ha publicat per sorpresa una nova cançó. Es titula 'Dolerme' i és una balada pop construïda sobre acords de guitarra acústica i amb poc rastre del flamenc. En aquesta ocasió, el llançament no s'ha acompanyat de vídeo, però sí d'una il·lustració de tonalitats blaves que simula una Polaroid i on la veiem a ella estirada en un matalàs, al costat d'un ganivet, el seu mòbil, un animal de companyia i el que sembla una mascareta descansant a terra.

 

 

Al seu Instagram, Rosalía ha escrit el següent: "Jo estic en quarantena i he perdut una mica la noció del temps, perquè vaig decidir que no ho pensaria massa i que en canvi posaria la meva energia i el meu cor a fer alguna cosa pels demés, a la meva manera. Sé que el que faig com a artista pot semblar prescindible, per a alguns ho serà, però per a mi poder fer música és salut mental. Aquesta cançó es diu 'Dolerme' i espero que us faci sentir una mica millor, com a mi quan la vaig fer... Sisplau, cuideu-vos i cuideu els que teniu al voltant, amb tot el meu amor. R".

NO T'HO PERDIS: 50 idees per fer a casa mentre dura el confinament

Share the story
Últimes notícies
    Advertising